Karant'e4n

16 years ago

Ja, jag vet, jag vet. Jag f'f6rvandlas till en man d'e5 jag blir riktigt sjuk. Ligger hemma i fosterst'e4llning och kvider om att Liemannen st'e5r f'f6r d'f6rren. Kallsvettas ymnigt, yrar om testamenten och m'e4nniskor jag ska komma tillbaka och sp'f6ka hos.

Efter att ha satt mej sj'e4lv i karant'e4n hos familjen i Eken'e4s har jag dock nu 'e5terv'e4nt till stan som en friskare och framf'f6rallt renare m'e4nniska. Alla t'e4nkbara slaggprodukter i min kropp kastades* ut och ersattes av en sund och frisk kvinna. Jag drog det h'e4lsosamma levernet till sin spets och tog till och med en skogspromenad.

Det ni.

F'f6rresten, en grej som f'f6rbryllar mej: av n'e5gon anledning har googels'f6kningarna p'e5 striptease, escortflickor, gay i Helsingfors och horor eskalerat kraftigt och landat extra ofta p'e5 Livet och Helsingfors under p'e5sken. Vad tror ni att det beror p'e5, har p'e5sk och sex n'e5gonting gemensamt jag inte visste om?


*kastats som i bokstavligen kastats upp. Haha! Herregud, nu b'f6rjar jag ocks'e5 g'f6ra ordvitser, det 'e4r 'e4r bara en fr'e5ga om tid innan jag kommer i m'e5lbrottet, b'f6rjar odla mustasch och tappa f'f6rm'e5gan att handla hem mat.

beerbelly · 16 years ago
Mycket kacklande i det h'e4r inl'e4gget ;)G'f6tt att du kryat p'e5 dig. L'e4t inte som en mysig sjukdom.Hehe det 'e4r v'e4l fler som 'e4r lediga och har tid att snusksurfa. En naturlig v'e5g i det surfandet 'e4r f'f6rst'e5s "livet och helsingfors".Enda jag kan gissa p'e5. P'e5sk har verkligen inget med sex att g'f6ra f'f6r min del.Ha en bra dag!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.