Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Modetr'f6tthet | January 30, 2008 | The Way We Play

Modetr'f6tthet

15 years ago

Sjukt tr’f6tta efter Stylein, Fifth Avenue Shue Repair, Helena H’f6rstedt och Cheap Monday. V’e5rt glamor’f6sa liv ‘e4r inte bara en dans p’e5 moderosor, tv’e4rtom ‘e4r det v’e4ldigt slitsamt ibland. Karin ger er iallafall en sakkunnig genomg’e5ng av visningarna. Jag t’e4nker mest p’e5 Cheap Mondays sk’e4ggiga modeller. Lite riktiga m’e4n i motsats till ‘f6verfl’f6det av spinkiga sm’e5pojkar*.

Efter’e5t avslutade vi kv’e4llen med sushi p’e5 East och tr’e4ffade en mycket k’e4nd och anonym bloggare. Skulle jag vara Montgomery Burns skulle jag f’f6ra mina tio fingrar ihop och s’e4ga eeeexcellent. Vi smidde n’e4mligen stora planer ihop. Vi blev ocks’e5 utbjudna av en tysk frilansare. P’e5 ett trevligt s’e4tt.

*som ju ocks’e5 har vissa fina representanter, men det kan vi ta en annan g’e5ng.

beerbelly · 15 years ago
Tr'e4ffade ni kungen p'e5 East. Fajen va roligt :)Hehe p'e5 ett trevligt s'e4tt.Jobba p'e5!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.