S'e5 h'e4r kunde det tyv'e4rr ocks'e5 vara:

13 years ago

Allts’e5 vilken helg!!!!!

L’f6rdag kv’e4ll spenderades f’f6rst hemma p’e5 Munkholmen d’e4r det fixades en alldeles ljuuuvlig middag ;-). Senare fortsatte vi till Korjaamo d’e4r det vankades 30-‘e5rs fest. Alla hade VERKLIGEN kl’e4tt upp sig och jag s’e5g bl.a. m’e5nga polotr’f6jan. Det blir aldrig fel, s’e4rskilt inte nu n’e4r vi g’e5r mot kyligare tider. S’e5 sk’f6na och s’e5 snygga och stilna, man kanske skulle uppdatera sin garderob lite!! M’e5nga tunikor skymtades ocks’e5 i vimlet. Och leggins s’e5klart!!! Jag bara ‘e4lskar folk med personlig s’f6t stil. S’e5 unikt och bara s’e5’e5’e5’e5’e5 inspirerande.

Festen var helt crazy och runt midnatt fortsatte vi mot CUBA! Det ‘e4r s’e5’e5’e5 sk’f6nt att inte beh’f6va k’f6a ;-). Senare under kv’e4llen d’f6k ‘e4ven Raip’e9 och co upp! Hurra!!!! Vi n’e4stan dr’e4nkte oss i mojitos, vita ryssar och champagne (thihi) och dansade p’e5 borden. Helt sjuuuuukt!

Runt tre gick vi hem f’f6r jag var verkligen tr’f6tt. Och ni kan gissa hur jag m’e5dde p’e5 s’f6ndagen..???!!! Bl’e4….

Kv’e4llens outfit:

Kl’e4nning fr’e5n Tiger of Sweden (s’e5’e5’e5 snygg)
Svarta typ gymnastiktights (ni vet s’e5na d’e4r som liksom g’e5r under foten och har h’e4len bar)
Svarta pumps
Svagt sotigt smink och r’f6tt l’e4ppstift

PS ikv’e4ll ‘e4r det Desperate Housewives! Yeeees!


PS2 Den 8e sm’e4ller det, Mr Cavalli entrar H&M;, ‘e4r det inte underbart?
Jag har sett s’e5 m’e5nga riktiga l’e4ckerbitar fr’e5n hans kollektion…. ūüôā

Basse · 13 years ago
Argh.

Ylva · 13 years ago
Stilna? 'c4r det felskrivet eller finlandssvenska? Jag undrar verkligen och menar inte att klanka ned p'e5 n'e5got s'e4tt. 'c4r sj'e4lv hyfsat tr'f6tt p'e5 att mamma korrar min blogg och klagar p'e5 att jag skriver dem i st'e4llet f'f6r de...

Peppe · 13 years ago
F'f6rs'f6kte vara lite lustig och sk'e4mta med modebloggarna.I riktiga livet skulle jag nog korrekturl'e4sa lite noggrannare.

bj'f6rnen · 13 years ago
Men Peppe?! Smajlies? Peppe g'f6r smajlies! Herregud! Vart 'e4r v'e4rlden p'e5 v'e4g egentligen?'c5h'e5! Du sk'e4mtar med mig aprillo? Inte skr'e4mmas s'e5d'e4r...

Peppe · 13 years ago
Sl'f6surfade runt p'e5 n'e5gra modebloggar och blev inspirerad. K'e4ra Bj'f6rnen, du skall aldrig, I can't stress this enough, aldrig beh'f6va se en smiley in min blogg igen.

Kristina · 13 years ago
Ha ha! Skamligt, skamligt. S'e4rskilt n'e4r jag sj'e4lv har kommit in i min 'e5terkommande modebloggshatarfas. Nu kommer jag aldrig ur den.

Lill-Krizan · 13 years ago
Ha! Redan vid inledningen "Allts'e5 vilken helg!!!" f'f6rstod jag att du sk'e4mtade. Jag vet inte vem eller vad det s'e4ger mest om, men jag tyckte det var kul i alla fall.

Peppe · 13 years ago
Kristina: du finns nu p'e5 min Hall of Fame.Lillis: dej kan man lita p'e5. Och det inneb'e4r att du 'e4r en klok och skarpsynt ung man.

Peppe √Ėhman

Peppe √Ėhman

Peppe √Ėhman f√∂rfattare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, √§ter och har sig.