Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Less is more | June 28, 2007 | The Way We Play

Less is more

16 years ago

Jag har alltid k’e4nt mej lite stolt ‘f6ver att jag klarar mej med f’e5 grejer. “Minimalist, det ‘e4r jag”, “Kill your darlings” brukar jag f’f6rn’f6jt t’e4nka f’f6r mej sj’e4lv och klappa mej p’e5 axeln. Jag packar l’e4tt*. Jag g’e5r inte dagligen runt och b’e4r p’e5 puderdosor, extra strumbyxor, galoscher, reservtamponger, parfym eller busstidtabeller**. Dessutom har jag en s’e5 liten v’e4ska som m’f6jligt f’f6r att inte bli frestad att l’e4gga p’e5 extra packning.

Imorse d’e5 jag f’f6rs’f6kte komma in p’e5 kontoret tog det mej sju minuter att hitta r’e4tt nycklar i min minihandv’e4ska. Sju l’e5nga minuter av mitt dyrbara liv! Folk hinner f’f6das, ‘e4lska och d’f6 p’e5 den tiden. I samband med de arkeologiska utgr’e4vningarna av min lilla v’e4ska ramlade det dessutom ut ett par solglas’f6gon, fyra bitar Faxers bl’e5 som Robert de Niro sannolikt gett mej, ett knippe hemnycklar och Elizabeth Ardens ‘e5ttatimmarskr’e4m.

Jag var tvungen att se den bistra sanningen i vit’f6gat och gjorde resolut en inventarie:

En pl’e5nbok
En 30G iPod
Sju Faxers Bl’e5 och Brun
En trillion visitkort. Vissa av dem p’e5 ryska.
En kamera (ska fota kor senare idag)
Ett par solglas’f6gon
Tv’e5 nyckelknippor
Elizabeth Arden (dock icke i egen h’f6g person)
Tv’e5 styckna l’e4ppglans
Fem presentkort till Det Stora Varuhuset
En svart tusch
Tv’e5 kulspetspennor
En tampong (jepp)
Gigantisk telefon

Jag ‘e4r en sherpa utan att sj’e4lv veta om det.

*och fryser perkele ALLTID eftersom jag undvikit att packa ner tillr’e4ckligt med kl’e4der.
** Dios mio! Det s kulle vara att ta lite f’f6r mycket.

Ninde · 16 years ago
Wow...v'e4rsta skalman..;)'c4r Elizabeth Ardens 'e5ttatimmars s'e5 bra ? :)

Jonna · 16 years ago
En minimalistisk sherpa med pyttev'e4ska m'e5ste ju vara det ultimata! Du har helt tydligt fallenhet f'f6r att stuva ner grejor i sm'e5 utrymme!

bj'f6rnen · 16 years ago
Att fota kor 'e4r en bortgl'f6md och underskattad syssels'e4ttning! F'e5 saker 'e4r s'e5 lugnande som att vara i kors s'e4llskap. Lycka till!

A. · 16 years ago
Jag 'e4r en sherpa. Du 'e4r roligast i v'e4rlden Pepita. Bara s'e5 du vet.

Peppe · 16 years ago
Ninde: Eliszabeths 8h 'e4r oslagbar.Jonna. tackar, jag tar det som en komplimang.Bj'f6rnen: du har som vanligt r'e4tt. Sov som en prinsessa d'e5 jag kom hem.A: 'e4sch, det e bara du som har ett v'e4lutvecklat och f'f6rst'e5ndigt sinne f'f6r humor.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.