Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Ingen drunknade! | June 24, 2007 | The Way We Play

Ingen drunknade!

16 years ago


mickey.x · 16 years ago
k'e4ra peppe.ett tag trodde jag faktiskt att det hela handlade om en riktig, verklig, midsommar av den gamla goda sorten med sill och nubbe och och allt annat trevligt el'e4nde som av n'e5gon outgrundlig anledning brukar intr'e4ffa p'e5 denna h'f6gtid. men s'e5 uppt'e4cker jag ett kubbspel med tillh'f6rande ut'f6vare. vad 'e4r detta, spela kubb p'e5 midsommar och dessutom publicera bild p'e5 det hela n'e4r jag, helt lugnt och samlat, g'f6r mitt f'f6rsta bes'f6k p'e5 'f6ver ett halv'e5r i ditt lilla kryping. du skr'e4mmer mig, men jag 'e4lskar dig 'e4nd'e5.eder m.x:'e5ter.i.etern

Actionhj'e4lten · 16 years ago
F'f6r en utomst'e5ende betraktare som inte har samma laddade f'f6rh'e5llade till kubbspel som f'f6reg'e5ende talare ser detta ut att ha varit ett mycket trevligt midsommarfirande med alla obligatoriska ingredienser. Hoppas ni var lika glada som ni ser ut!

Basse · 16 years ago
Tusen myggor har tankat p'e5 mina fotkn'f6lar och nu KLIAR det. Arrrrrgh! Men annars g'e5r det bra.

sandra · 16 years ago
Kubbspel 'e4r obligatoriskt p'e5 midsommar. I 'e5r avl'f6pte spelet utan st'f6rre skador. Ett bl'e5m'e4rke p'e5 mitt kn'e4 och en trasig ankel p'e5 en kille i motst'e5ndarlaget. Annars bara gl'e4dje. Typ.

Peppe · 16 years ago
Mickey X: v'e4lkommen tillbaka!Actionhj'e4lten: det var en fin midsommar och bilderna 'e4r faktiskt inte ens arrangerade.Basse: nu n'e4r du n'e4mner det s'e5 bj'f6d Hang'f6 inte p'e5 en endaste mygga. Det kan iofs bero p'e5 att det var ca - 4 celcius efter klockan nio p'e5 kv'e4llen.Snadra: man f'e5r v'e4l r'e4kna med att skada sig lite i ett s'e5 v'e5ldsamt spel som kubb.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.