In lust we trust

17 years ago

F'f6r att kompensera den d'e5liga framg'e5ngen i l'f6rdagens s'e5ngt'e4vling hade N -v'e4l f'f6rberedd som den scout han inte 'e4r- gjort en playlist med de 100 gayigaste l'e5tarna han kunde komma p'e5.

Nationalistiskt nog hade vi f'e5tt i oss n'e5gra jaloviinasnapsar efter att Sverige f'e5tt ett par 12 po'e4ngare (=alla sk'e5lar och s'e4ger h'f6gtidligt "In Lust We Trust") och Hanna P knipit motsvarande (samma procedur, fast med ett allvarligt: "Finlande Douze Points") och Ns vardagsrumsgolv fylldes fort av de mest h'e4pnandsv'e4ckande koreografierna man kunde t'e4nka sig.*

Raip'e9 var som vanligt f'f6rst med att 'e4ntra scenen till George Michaels Faith och han f'f6ljdes snart av L-F som gjorde en fantastiskt bra imitation av Madonna i Like a Prayer. Dramatik, I'll tell you folks. Mest imponerad var jag dock av Ns performance i Village Peoples In The Navy. Som alla vet hyser N en f'f6rk'e4rlek till den finska arm'e9n, men att han ocks'e5 k'e4nner s'e5 stark f'f6r flottan var en positiv 'f6verraskning f'f6r os alla. Intatuerat p'e5 min hornhinna finns f'f6r all framtid bilden en man i vit kostym och svarta pilotsolglas'f6gon som passionerat sjunger: "We want you! We want you! We want you as a new recruit!" samtidigt som han marscherar p'e5 st'e4llet.

Sweet.

Ni borde ha h'e4ngt med.




*jag vet, jag vet. Vi 'e4r n'f6rdar.

Lill-Krizan · 17 years ago
Jag kunde inte ha regisserat ett lyckligare party hur l'e4nge jag 'e4n t'e4nkt. Helt i min smak!

Johnny Drama · 17 years ago
Oooh, the agony av att inte ha f'e5tt vara med. Gaaah. Kunde inte ha haft en s'e4mre inplanerad arbetsresa.

Ninde · 17 years ago
"...en man i en vit kostym och svarta pilotglas'f6gon som sjunger..." ha ha ha v'e4rldsklass Peppe! Storartat! :D

Peppe · 17 years ago
Lillis, Johnny och Ninde: nu f'e5r ni lov att sk'e4rpa er och h'e4nga med n'e4sta g'e5ng. S'e5 h'e4r kan det inte forts'e4tta!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.