Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Valborg | April 30, 2007 | The Way We Play

Valborg

16 years ago

Eftersom min studentm’f6ssa h’e5lls som gisslan p’e5 Eriksgatan (och jag inte har r’e5d att betala l’f6sensumman), har jag k’f6pt en STOR, J’c4TTESTOR svart afroperuk. Det f’e5r duga.

Johnny Drama · 16 years ago
Ooh! Borde jag gr'e4va fram min och avlusa den ocks'e5. S'e5 kan jag ba va "Yo homie! Whadup?"

Peppe · 16 years ago
Det borde du absolut g'f6ra.

Ninde · 16 years ago
V'e4nta lite nu..var det inte Bj'f6rnen som startade den trenden? Kommer den att sprida sig? ;)

Basse · 16 years ago
Sedan en bekant till morsan f'f6r ungef'e4r femton 'e5r sedan sett mig utan vit m'f6ssa p'e5 vappen och fr'e5gat henne ifall jag 'e4r kommunist (tydligen anv'e4nder kommunister inte studentm'f6ssa), har jag av princip alltid varit utan huvudbonad p'e5 vappen efter det.Arbetare! F'f6renen eder!

bj'f6rnen · 16 years ago
Ninde - det 'e4r lugnt! Jag st'f6djer afroperukb'e4rare i alla l'e4nder! Det 'e4r snyggt, fungerar som solskydd, m'f6ssa och - om du har en tillr'e4ckligt stor peruk - 'e4ven som handv'e4ska. Pr'f6va vetja!

sandra · 16 years ago
Ibland tycker jag att du 'e4r extra underbar. Som nu!!!Please, bildbevis och ha en trevlig Valborg!

Ninde · 16 years ago
Bj'f6rnen: Nja. L'e5ngt blont h'e5r r'e4cker som solskydd p'e5 v'e5ra breddgrader.. Men kanske ska inhandla en inf'f6r semesterresan... Kanske kan jag 'e4ven l'e4gga till lite utsmetad brunkr'e4m och "Cosbylainen" repliker 'e0 la Yrrol :)

Peppe · 16 years ago
Ninde: inspirerad av min soulbrother Bj'f6rnen..Basse: vi 'e4r nog mer lika 'e4n du trorSandra: puss p'e5 dej

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.