Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Size does matter | April 27, 2007 | The Way We Play

Size does matter

16 years ago

Med m’e5nga ‘e5r av praktiskt vetenskapliga studier bakom mej, kan jag konstatera vissa fakta. Att h’e4nga med mina manliga v’e4nner skiljer sig inte avsev’e4rt fr’e5n att umg’e5s med mina kvinnliga polare. Folk ‘e4r lika och olika, individer ‘e4r individer- oberoende av k’f6n. Ibland f’f6rst’e5r jag mej fullst’e4ndigt p’e5 mina kompisar, andra g’e5nger inte alls.

Det finns dock en detalj som g’f6r mej oerh’f6rt f’f6rbryllad:

Vad ‘e4r det som g’f6r m’e4n, bara m’e4n, s’e5 enormt k’e5ta p’e5 riktigt, riktigt tunna tv-sk’e4rmar?

Bondhustrun · 16 years ago
Din fr'e5ga 'e4r s'e4kert bara retorisk men: Kanske inl'e4rt, att m'e4n helst ska vara uppdaterade p'e5 den senaste tekniken hela tiden?min egen man 'e4r r'e4tt fr'e4lst p'e5 v'e5r tjock-tv som tur 'e4r. Den f'e5r h'e4nga med.

Basse · 16 years ago
Det 'e4r f'f6r bra v'e4der f'f6r att fundera p'e5 dylika trivialiteter...

alis · 16 years ago
De kvinnor som lever ihop med en man beh'f6ver inte t'e4nka p'e5 s'e5nt.

bj'f6rnen · 16 years ago
Intressant fr'e5ga! Kan det vara precis samma sak som g'f6r tjejer enormt k'e5ta p'e5 handv'e4skor och skor?

T'e4tortstimotej-anna · 16 years ago
Nu måste jag nog göra både dig och bj'f6rnen besvikna, men jag gillar tunna tv-skärmar (så tunna, så sexiga) och ogillar skor.

Peppe · 16 years ago
Bondhustru: klok. Jag tror att vi 'e4r inl'e4rda att g'f6ra en massa skumma saker. Basse: det 'e4r bara i Finland som +16 och 30m/s kvaliviceras som fint v'e4der.Alis: sant.Bj'f6rnen: hm. kanske.T'e4tortstimotej: tack. nu k'e4nns det faktiskt lite b'e4ttre, jag beh'f6ver hopp om att vi alla 'e4r olika och lika.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.