Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Familjeannonser | January 29, 2007 | The Way We Play

Familjeannonser

16 years ago

‘d6ver frukosten p’e5 Engel b’f6rjade vi spontant tala om f’f6rlovningsannonser. Till veckans h’f6jdpunkter h’f6r ju att ‘f6ver en stor kopp kaffe (med pikulite mj’f6lk), sm’e5tt bakfull, bl’e4ddra igenom s’f6ndagshufvudstadsbladet och uppdatera sig om vem i Ankdammen som gift sig, stupat, d’f6pt sitt barn, pressat ut en bebi eller -just det- f’f6rlovat sig. Till denna s’f6ndagsritual h’f6r naturligtvis ocks’e5 koreografi som nickningar och menande kommentarer som:

“Seeer man p’e5, Camilla och Anton har f’f6rlovat sig. Sidu, sidu”. Minst ett ‘f6verraskat: “Hast du mir gesehen! Pelle och Anna har f’e5tt barn!” h’f6jandet av ‘f6gonbryn samt gillande, dovt hummande.

Underh’e5llning n’e4r den ‘e4r som billigast.

Under en pl’f6tslig stund av kreativitet kom vi fram till att man kunde vidareutveckla konceptet med annonser. Rubrikerna: “Fr’e5gat chans p’e5“, “Flyttat ihop“, “Gjort slut/Skiljt sig“, “H’e5ller en paus“, “‘c4r otrogen med” osv. kunde g’f6ra familjesidorna ‘e4nnu intressantare. S’e5 att man inte beh’f6ver spekulera g’e4llande folks civilstatus.

alis · 16 years ago
Jag h'e5ller med!! D'e5 skulle man verkligen l'e4sa!

A. · 16 years ago
haha.. "'e4r otrogen med" v'e4rldsklass Peppe. Helt s'e4ker p'e5 att den kategorin skulle vara den 'f6verl'e4gset popul'e4raste. Att l'e4sa allts'e5. Bara v'e4nta och se vem/vilka som tar steget f'f6rst. Finland kanske blir ('e4r) ett f'f6reg'e5ngsland inom det h'e4r. S'e4kert kan Nokia ordna en sms-l'f6sning... ;-)

Ninde · 16 years ago
Snyggt inl'e4gg som alltid Peppe. Tyv'e4rr m'e5ste jag meddela att lokalblaskan i Hemstaden redan g'e5tt 'e5t det h'e5llet. "Herr och fru 'f6msom ihop 'f6msom separerade" skriver publika sm'e5 brev till varandra under "personligt"..Med f'f6ga subtila antydningar om anledningar till brytningen, f'f6ljt av tidningstystnad n'e5gra m'e5nader, sedan publika "jag 'e4lskar dig min.... kan inte leva utan dig"

Peppe · 16 years ago
Alis: allt handlar ju om att vinna l'e4sarens intresse.A: Jag hoppas p'e5 att f'e5 royalties p'e5 min fantastiska id'e9.Ninde: Tack s'f6tnos (vad har h'e4nt med din blogg f'f6rresten?). Lokalblaskan i din hemstad m'e5ste ha en skyh'f6g upplaga. Eller tr'f6ttnar man kanske efter en tid...

Ninde · 16 years ago
Ha, ha jo alla Hemstadsinv'e5nare prenumererar. Alla 52 ungef'e4r ;)Jag omvandlade den bara. 'c4r den b'e4ttre nu? :/

niklas · 16 years ago
tycker det 'e4r f'e5nigt att skriva annonser bara med smek/f'f6rnamn. hur m'e5nga mia&nicke;, malin&kalle; och maria&fredrik; finns det inte?!

Peppe · 16 years ago
F'f6r att inte tala om "Patrik och Mia". Talling 'e4r dock ganska ovanligt. Likas'e5 Peppe.

Peppe · 16 years ago
Ninde: jepp, snygg blogg. Jag saknade den lite.

stigemils · 16 years ago
Det viktigaste, "X 'e4r speciellt kn'e4ckt och fittig p'e5 sitt jobb f'f6r tillf'e4llet" saknades. S'f6ndagsHBL skulle vara en ganska tjock tidning.Psyko-pojken

Peppe · 16 years ago
Psykopojken: hahaha! fast d'e5 man man v'e4l bara sl'f6bl'e4ddra igenom telefonkatalogen.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.