Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Morgonstund | November 21, 2006 | The Way We Play

Morgonstund

16 years ago

Sacre bleu! Ingen ska beh’f6va stiga upp s’e5 h’e4r tidigt. Ingen!

Min koordinationsf’f6rm’e5ga ‘e4r starkt nedsatt den h’e4r tiden p’e5 dygnet och jag jobbar p’e5 att f’f6rs’f6ka lirka p’e5 det tredje paret svarta strumpbyxor, utan att riva upp prostituerad/punkare-h’e5l i dem. Om jag var ni skulle jag inte satsa n’e5gra pengar p’e5 att jag kommer att klara av det.

Ninde · 16 years ago
Vilken helt underbar beskrivning!:) L'e5ter som mig p'e5 morgonen.:/

Rollx · 16 years ago
S'e5 det 'e4r inte bara jag som har "n'e4ra d'f6den upplevelser" p'e5 mornarna.Det k'e4nns sk'f6nt att veta, att man inte 'e4r ensamen om detta.

Calle · 16 years ago
Fy fan. Jag hade inget varmvatten. Andra morgonen i rad. Och kallt var det annars ocks'e5 i hela huset. Eftersom jag inte 'e4r masokist, s'e5 skv'e4tte jag bara lite omkring mig och konstaerade att jag nog blev renare. Fick gott om plats i tunnelbanan imorse. Undrar varf'f6r.

Peppe · 16 years ago
Ninde: Det st'e5r antagligen ngt i genevekonventionen om att det 'e4r om'e4nskligt att stiga upp f'f6r klockan 8.30 i november. Vi 'e4r m'e5nga d'e4r ute som lider.Rollx: Nej, du 'e4r inte ensam. mitt liv blixtrar ocks'e5 framf'f6r mina 'f6gon d'e5 jag m'e5ste stiga upp i ottan och dessutom jobba. Calle: kanske du nu l'e4rt dej din l'e4xa och f'f6rst'e5tt att det 'e4r dags att flytta hem till Finland. P'e5 Munkholmen finns det alltid varmvatten...

bj'f6rnen · 16 years ago
'c5 fasen? M'e5ste ringa min bookmaker och meddela att strumpbyxe-bettingen 'e4r off!Kan f'f6rresten ber'e4tta att det 'e4r riktigt h'f6ga odds p'e5 hurvida du, Peppe, skall medverka i Bonde s'f6ker fru eller inte. Kan jag p'e5 n'e5got s'e4tt 'f6vertala dig att medverka? Det skulle trygga min ekonomi f'f6r all framtid!

Peppe · 16 years ago
Bj'f6rnen: jag vet inte hur bra du e p'e5 att 'f6vertala folk, men tyv'e4rr ser det illa ut."I would say there is one chance in a million..."Osv. du vet.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.