Carlos och juan fr'e5n mexico

17 years ago

bj'f6rnen · 17 years ago
Ahhh! Ni ser ju helt livsfarliga ut! Skulle inte vilja m'f6te er tv'e5 i en m'f6rk gr'e4nd. Eller p'e5 en ljus gata. Eller 'f6verhuvudtaget. Mama mia!

Rollx · 17 years ago
Oj !. Vilka snygga killar fr'e5n Mexico. Tuv'e4rr dras man enbart till kvinnor.

S-Man · 17 years ago
Den h'e4r kommentaren har tagits bort av skribenten.

S-Man · 17 years ago
Hmm....N'e4.Ni ser inte trov'e4rdiga ut trots de n'e5got hemliga blickarna. Inte Alls.En yrkesbana som bankr'e5nare eller n'e5got annat som kr'e4ver utkl'e4dnad med finess rekommenderas ej.Mig lurar ni inte, ens efter bara fyra timmars s'f6mn!Men liiiite gulliga 'e4r ni iaf...

Johnny Drama · 17 years ago
Caramba! 'c4ntligen! Fin-fina mustascher! Men jag m'e5ste 'e4nnu s'e4ga att jag f'e5r mixed signals. Min stackars hj'e4rncell vet inte vad han skall tro n'e4r tv'e5 fagra kvinnor har mustasch.

Peppe · 17 years ago
Kan ngn f'f6rklara varf'f6r blogspot spontanraderar vissa kommentarer, utan att jag l'e4st dem?

sandra · 17 years ago
Underbart!!

Rollx · 17 years ago
Peppe. Man kan v'e4l radera sina egna inl'e4gg. Om man inte 'e4r n'f6jd. Synd att det inte finns n'e5gon form av edit funktion (fixa till inl'e4gget).

Peppe · 17 years ago
bj'f6rnen: vi 'e4r livsfarliga.rollx: de mexikanska m'e4nnen 'e4r traditionellt sett v'e4ldigt attraktiva.snubben: NEJ. Vi 'e4r icke gulliga. Upprepa efter mej: LIVSFARLIGA.johnny Drama: you like that, bitch? F'f6r 'f6vrigt har jag en massa andra bra bilder fr'e5n festen som jag kommer att skcika till dej.sandra: du vet att your wish is my command.rollx: Aha. Det visste jag inte. Hast du mir gesehen.

Rollx · 17 years ago
Peppe. Pratar du utrikiska med mig !. Du f'e5r nog inte h'e5lla dig till svenska, engelska, eller norrl'e4ndska. n'e4r det g'e4ller mig.Men jag gissar p'e5 att det betyder, har vi setts ? eller tr'e4ffats ?. N'e5t s'e5nt ?.Svaret 'e4r Nopp (nein).

Peppe · 17 years ago
rollx: nja, jag menade "hast du mir gesehen" p'e5 eira-finlandssvenska. Ungef'e4r: "Ser man p'e5" elller "T'e4nka sig" eller "Sidu, sidu".Jag tror inte att vi tr'e4ffats.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.