Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Brevfilm | November 28, 2006 | The Way We Play

Brevfilm

16 years ago

Hej Bullen, jag ‘e4r en tjej p’e5 trettio jordsnurr och jag har ett problem jag ‘e4r f’f6r blyg f’f6r att prata h’f6gt om.

S’e5 h’e4r ‘e4r det. Trots att jag gjort det otaliga g’e5nger tidigare, k’e4nns varje g’e5ng som den f’f6rsta. Det pirrar i magen, f’f6rv’e4ntningarna ‘e4r skyh’f6ga och jag kan inte koncentrera mej p’e5 n’e5gonting annat. R’e4knar dagar, timmar och minuter. Fnissar lite f’f6r mej sj’e4lv.

Det ‘e4r s’e5 att jag kommer att ‘e5ka Stockholm ‘f6ver helgen och har ‘e4nnu ingen aktivitetsplan. Sn’e4lla Bullen hj’e4lp mej! Vad ska man g’f6ra en alldeles vanlig decemberhelg i Sveriges huvudstad? Vad g’f6r du?

‘c4r det jag som ‘e4r onormal eller har andra ocks’e5 s’e5na h’e4r problem?

Som vanligt ‘e4r det inte personen i filmen som har skrivit brevet.

Henke · 16 years ago
K'e4ra brevskrivare!Du har tur, ty Stockholm har m'e4ngder av aktiviteter att erbjuda. Du n'e4mner inte i ditt brev vilka intressen du fr'e4mst har, men vi kan rekommendera ett bes'f6k p'e5 Debaser - det funkar alltid!Man kan 'e4ven t'e4nka sig en sk'f6n promenad runt S'f6dermalm eller Kungliga Djurg'e5rden med avslutande fika p'e5 n'e5got mysigt caf'e9. V'e4dret ska tydligen bli skapligt i helgen.Lycka till!/ Bullen-red

Anonym · 16 years ago
www.alltomstockholm.se

Anonym · 16 years ago
Det finns allt att g'f6ra i sthlm! Du m'e5ste bara precisera dig ang. vad du gillar att g'f6ra. /alis

A. · 16 years ago
Promenaden runt Djurg'e5rn 'e4r en klassiker, skulle f'f6resl'e5 att den avslutas med Skansens julmarknad och gl'f6gg i s'e5 fall. 1:a advent i helgen och allt. Men h'e5ll dig borta fr'e5n Debaser :-)

Anonym · 16 years ago
Kom ih'e5g att ni m'e5ste b'e5da vilja g'f6ra det och att man alltid skall anv'e4nda kondom.Cicci & Martin

Lill-Krizan · 16 years ago
Flickan i brevet kan vara lugn. Det 'e4r en fullt normal reaktion.Man kan f'f6rslagsvis 'e4gna dagarna 'e5t shopping och gl'f6ggfika och kv'e4llarna 'e5t att slappna av och dricka drinkar i en bubbelpool.Det t'e4nker i alla fall jag g'f6ra i helgen./S'e5 l'e5ngt ifr'e5n Matrin Timell man kan komma. Hoppas jag.

Pata · 16 years ago
F'f6r det f'f6rsta kan vi bara s'e4ga att vi blev lite oroliga p'e5 redaktionen, att k'e4nna behov att 'e5ka till Stockholm 'e4r kanske n'e5got en del kan k'e4nna n'e5gon g'e5ng i sin ungdom. Men att verkligen ta steget full ut det 'e4r en annan sak. Det 'e4r betydligt b'e4ttre att f'f6rst prova den trevligare staden G'f6teborg.Annars rekommenderar jag (seri'f6s nu) en drink i restaurang Gondolens bar. Grymma drinkar, bra utsikt ('f6ver stan). Men bara en, sen blir det tr'e5kigt och man vill vidare. Thaimaten och kitschfaktorn p'e5 rest. Kohphangan 'e4r en sk'f6j upplevelse!

Nemo · 16 years ago
Hehe... det finns alltid en v'e4gg att spackla, en golv att bryta och en trossbotten som beh'f6ver rotas i... numera n'e4r jag inte l'e4ngre beh'f6ver vara 'e4ppelk'e4ck i barnprogram f'f6r barn...utan leder barnprogram somg'f6r m'e4n till pojkar...s'e5 vet jag faktiskt inte vad du skall hitta p'e5. Sj'e4lv 'e4r jag bara ute d'e5 det 'e4r m'f6rkt.Martin

Rollx · 16 years ago
Ta Uppsala pendeln och kika in domkyrkan. Den 'e4r r'e4tt imponerande faktist. Och s'e5 finns ju 'e4ven slottet. Vet inte hur det 'e4r med 'f6ppentiderna f'f6r dessa 2 p'e5 helgerna ?.Bor inte l'e4ngre i denna stad, men jag tycker att den 'e4r v'e4rd ett bes'f6k.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.