John blund 'e4r min v'e4n (del ii)

14 years ago

Den h’e4r tiden p’e5 ‘e5ret blir s’f6mn allt mer aktuellt f’f6r mej. Givetvis spelar John Blund alltid en stor roll i mitt liv, men d’e5 kv’e4llarna och morgnarna blir m’f6rkare vill jag sjunka allt djupare ner under mitt dunt’e4cke och g’f6ra omv’e4rlden till synes peppel’f6s.

Nu ‘e4r det s’e5 h’e4r att jag vanligtvis sover naken. Ibland med stora raggsockor, andra n’e4tter utan. Beroende p’e5 temperaturen. Jag har testa mej igenom det mesta; sovboxers och t-shirt, pyjamas, spetsnattlinne, fullt p’e5kl’e4dd*, mjukisbyxor och college osv. Att jag ‘e4r inne i en nakenperiod beror mest p’e5 l’e4ttja, man sparar flera sekunder b’e5de morgon och kv’e4ll genom att inte kl’e4 p’e5 och av sig extra kl’e4der.

Jag har trivts ypperligt med den h’e4r strategin ‘e4nda tills f’f6r ett par veckor sedan d’e5 jag b’f6rjade vakna p’e5 morgonnatten med en k’e4nsla av att vara -just naken. Ni vet de d’e4r dr’f6mmarna d’e4r man befinner sig i sin gamla h’f6gstadieskola och allt ‘e4r som vanligt f’f6rutom att man inte har en tr’e5d p’e5 kroppen. Inte behagligt alls. Precis den k’e4nslan har jag haft, att jag befinner mej p’e5 fel plats, utan kl’e4der, och att folk snart kommer att peka och skratta. Eller ‘e5tminstone ta bilder. Generellt en v’e4dligt obehaglig k’e4nsla, ‘e5tmonstone f’f6r mej som varken har stora stripp- eller utvikningsambitioner.

K’e4nner n’e5gon igen den h’e4r upplevelsen? Eller ‘e4r jag ensam i mina v’e5ndor?

*bl.a. en natt i de peruanska Anderna d’e5 det var f’f6r kallt f’f6r att ens ‘f6verv’e4ga att kl’e4 av sig samt en kv’e4ll d’e5 jag visste att jag skulle stiga vansinnigt tidigt upp f’f6ljande morgon och experimenterade med hur mycket tid jag sparade genom att inte vara tvungen att kl’e4 p’e5 mej d’e5 jag steg upp.

Minna · 14 years ago
Du gl'f6mde bilderna.

Anonym · 14 years ago
Du 'e4r defintivt inte ensam. Jag sover ocks'e5 helst naken och i ett hektiskt skede av mitt liv dr'f6mde jag verkligt verkliga dr'f6mmar. Jag kunde till exempel dr'f6mma att v'e5r l'e4genhet var full av folk - och jag var naken. Problemet var att L'c4GENHETEN VAR FULL AV FOLK - s'e5 verklig var dr'f6mmen. En natt vaknade jag till p'e5 toaletten insvept i s'e4ngt'e4cket. Jag ville ju inte ta mig till toan naken och visa mig naken inf'f6r alla m'e4nniskor... Frix

Beatrice · 14 years ago
Men? Var var killen med rutiga skjortan? Inte p'e5 kajen i alla fall. S'e4g inte att du skickade honom med b'e5tarna till V'e4rtahamnen?! I s'e5 fall blev han lika besviken som jag i morse. Och ensam.

S-Man · 14 years ago
Yupp!Det 'e4r en av de 'e5terkommande mardr'f6mmarna jag ox'e5 har; att inte ha kl'e4tt p'e5 mig p'e5 morgonen, eller gl'f6mt att s'e4tta p'e5 mig byxorna.Fatta vilken bisarr syn - Snubben i bara T-Shirt och strumpor!!!Ok, ska inte ge dig fler uppslag till mardr'f6mmar...Just det... bilderna d'e5!?=)

jill · 14 years ago
Jag m'e5ste ha undies, annars kan inte jag sova, d'e5 blir k'e4nslan av bart f'f6r mycket. S'e5 vi 'e4r nog flera.

alis · 14 years ago
Jag tror att du fryser. D'e4rf'f6r dr'f6mmer du att du 'e4r naken ute. Det har h'e4nt mig.

Peppe · 14 years ago
Minna: har du inte redan sett allt som 'e4r v'e4rt att se?Frix: Tack f'f6r dina lugnande ord. Precis s'e5 dr'f6mmer jag, massa fr'e4mmande m'e4nniskor som promenerar omkring i l'e4genheten. Usch.Beatrice: Neeej! Missade ni varandra? Antagligen vandrar han just nu ensam omrking p'e5 S'f6der ropandes "Beatriiiiice".Snubben: inga nya mardr'f6mstips, tackar s'e5 mycket. Och l'e5t inte Minna planetera n'e5gra ideer i ditt huvud...Jill: inatt testade jag faktiskt bara undies och dr'f6mde inga mardr'f6mmar. Kanske du b'e4r p'e5 hemligheten till en god natts s'f6mn. Du och undisarna.Alis: hm, intressant och jordn'e4ra teori. L'e5ter vettigt, men f'f6ga tidseffektivt...

Calle · 14 years ago
Jag brukar ha lite liknande 'e5ngestdr'f6mmar, men oftast skall jag, av n'e5gon outgrundlig orsak, 'e4ven klossa framf'f6r andra m'e4nniskor i dr'f6mmen.Vad s'e4ger Freud om det?Skitskr'e4mmande 'e4r det iallafall.

Lill-Krizan · 14 years ago
Nakendr'f6mmar 'e4r hemska.Jag brukar variera mig lite. Ibland kalsonger, ibland naken. Problemet med det sistn'e4mnda 'e4r att jag blir s'e5 sprattlig i hela kroppen och lycklig att det tar lite extra tid att somna. Jag tror det har med frihetsk'e4nslan att g'f6ra...

Peppe · 14 years ago
Calle: verkligen skitskr'e4mmande. Och v'e4ldigt obehagligt.Lillis: hm, jag tar det kanske p'e5 fel s'e4tt. Ist'e4llet f'f6r att ha 'e5ngest 'f6ver att vara naken framf'f6r en massa m'e4nniskor borde jag ist'e4llet njuta av frihetsk'e4nslan...

Lill-Krizan · 14 years ago
Okej, s'e5 h'e4r 'e4r det. Jag njuter INTE av att vara naken framf'f6r en massa m'e4nniskor. Frihetsk'e4nslan skulle kunna vara att springa omkring ensam och naken p'e5 en 'e4ng eller att bada n'e4ck. Hajarru?

Lill-Krizan · 14 years ago
Vet inte om jag missf'f6rstod ditt svar, men nu 'e4r v'e4l begreppen utredda i alla fall.

me · 14 years ago
Sj'e4lv undrar jag varf'f6r jag dr'f6mmer om maffian typ varje natt. Det varierar vilken maffia det 'e4r, ryska, italienska, amerikanska....men de 'e4r ute efter mig, det 'e4r en sak som 'e4r s'e4ker.

Peppe · 14 years ago
Lillis: nu kan jag bara f'f6rest'e4lla mej dej skuttandes omkring p'e5 en sommardal alldeles n'e4ck... Me: usch. S'e4ker p'e5 att du inte gjort ngt fuffens, som langat droger eller styrt bordeller p'e5 maffians omr'e5de el dyl...?

Lill-Krizan · 14 years ago
Jag var lite r'e4dd att det skulle bli s'e5. Men det kan vi bjuda p'e5. Lite sol och f'e5gelkvitter och nakenskutt 'e4r jag v'e4rd efter min helg...

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.