Storebror g'f6r dej dum

14 years ago

Har k’e4nt mej lite efterbliven b’e5de ig’e5r och idag. Allting g’e5r i slow motion och jag har haft sv’e5rt att uppfatta punch lines p’e5 roliga historier samt invecklade v’e4gbeskrivningar. I flera olika situationer har jag persofinierat ett levade, m’f6rkh’e5rigt fr’e5getecken.

D’e5 jag klagade p’e5 mitt krympande IQ f’f6reslog n’e5gon att det kanske var min oerh’f6rt sm’e4rtsamma f’f6rkylning som ‘e4tit upp mitt skarpsinne.

Det ‘e4r en teori. Sj’e4lv skyller jag min pl’f6tsliga enfaldighet p’e5 Big Brother. F’f6rra veckan lurade min syster och hennes pojkv’e4n mej att se tv’e5 avsnitt av Storebror. Ingenting gott kom ur de tv’e5 bortkastade timmarna av mitt liv. Att se p’e5 BigBrother ‘e4r som att skopa glasskopor av hj’e4rnsubstans ur ens huvud.

Lobotomi doesn’t even start to decribe it.

Anonym · 14 years ago
Mm, s'e5 r'e4tt om BB. K'e4nner dock snarare att det 'e4ter p'e5 min sj'e4l. N'e4sten lika mycket som Celebrity Love Island 2./Calle

A. · 14 years ago
Du k'e4nner dig lite korkad av BB? F'f6r mig finns det inget program som kan f'e5 mig att k'e4nna att jag egentligen borde vara ordf'f6rande i Mensa som det...

Peppe · 14 years ago
Calle: jag kommer p'e5 mej sj'e4lv att upprepa "... men... varf'f6r?"A. nja, k'e4nner mej sn'e4ppet dummare 'e4n innan jag b'f6rjade titta. Fast du har r'e4tt, utan att verka neds'e4ttande s'e5 har nog deltagarna i BB inte alla sina indianer i kanoten.

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.