F'f6rkyld

14 years ago

Imorse d’e5 jag f’f6rs’f6kte h’e4lsa p’e5 min promenadpartner Krista som stod och v’e4ntade p’e5 mej i h’f6rnet av Kaleva- och Abrahamsgatan kom det inget ljud ur mej. Ist’e4llet fick jag mima “gumoron” och med gester som kunde ha imponerat p’e5 vilken d’f6v person som helst visa att jag hade ont i halsen och uppenbarligen inte kunde prata. Ungef’e4r vid Skillnaden fick jag fram n’e5gra ord och fast’e4n det l’e4t som om jag skulle ha kedjer’f6kt de senaste 40 ‘e5ren gick det till slut att f’f6ra en ganska normal konversation med mej.

Det som jag trodde var irritation av f’f6r r’f6kiga barer d’e5 jag kom hem natten mellan l’f6rdag och s’f6ndag visade sig allts’e5 vara en regelr’e4tt f’f6rkylning.

Sensmoralen: stackars mej.

Johnny K · 14 years ago
Stackars Peppe...t'e4nkte jag f'f6rst s'e4ga, men sedan kom jag ih'e5g. Jag citerar: "Den h'e4r helgen ska jag bara v'e5rda min sargade kropp och sj'e4l. Icke dricka sprit, icke ha p'e5 mej h'f6gklackade skor, icke busa och framf'f6r allt icke vakna upp med k'e4nslan av att r'e5ddmannen hela natten steppat p'e5 mitt huvud."Change of plans, eeh? :)Ok, det 'e4r litet synd om dig iaf.

Peppe · 14 years ago
'c4hum. Var bara ute p'e5 en kvickis. Ingenting avacerat, s'e5 jag f'f6rtj'e4nar verkligen inte att vara sjuk.Ska vi s'e4ga att du tycker j'e4ttej'e4ttesynd om mej och kr'e4ver att jag g'e5r hem igen och dyker ner under dunt'e4cket?

Johnny K · 14 years ago
Jag lider med dig och insisterar 'e5 det best'e4mdaste att du dyker in under t'e4cket. Nu!

Peppe · 14 years ago
Sir! Yes, sir!

sandra · 14 years ago
Krya p'e5 dig, Skrutt!

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis. Skriver, rider, springer, äter och har sig.