We got beef

18 years ago

Satt alldels f'f6r l'e4nge och drack 'f6l p'e5 We Got Beef ig'e5r kv'e4ll. Lite bakis. Eller well, ganska mycket. Typiskt nog 'e4r idag en dag d'e5 det verkar h'e4nda mycket. F'f6re klockan tolv har jag tagit emot 12 indiska journalister, varit p'e5 statsministerns EU-ordf'f6randeskaps presskonferens p'e5 St'e4nderhuset, haft en rendez-vouz med Pressr'e5det f'f6r Finlands EU-kommission, tagit en n'e4stan helt privat promenad med statsministern (p'e5 allvar, det e bara i Finland man kan ta en promenad med statsministern utan minsta lilla livvakt) och ska nu luncha med 60 EU-korrespondenter fr'e5n Bryssel. Hoppas att det bjuds p'e5 mycket champagne, det eller eutanasi 'e4r mitt enda hopp.

Hade t'e4nkt skriva om min allra v'e4rsta bakisdag, men 'e4r f'f6r bakis f'f6r att g'f6ra det nu. Men som min kompis Clas-Christian brukar s'e4ga: "V'e4ntar man p'e5 n'e5gonting gott, s'e5 'e4r det bara h'e4rligt."

S-Man · 18 years ago
N'e4men! Ett gjutet exempel p'e5 "Snurres Law"...Eller:lagen om alltings j'e4klighet.http://snurres-sida.blogspot.com/2005/11/favorit-i-repris.html

Anonym · 18 years ago
Hej k'e4ra syrra ! Lite bakis...aha...hmmm...Vet inte vad jag ska skriva ! Men du kommer s'e4kert o skriva n'e5go 'e4nnu idag i din blogg...s'e5 om du l'e4ser det h'e4r s'e5 ska du komma p'e5 msn ! kram

Peppe · 18 years ago
S-man: stackars, stackars oss. Min dag fortsatte med lunch tillsammans med Jorma Ollila. Well, vi var inte ensamma, men tekniskt sett lunhade vi med varandra.Minisyrran: bakis betyder... 'f6h... glad. Ju. Man ska inte dricka 'f6l. 'c5tminstone inte f'f6r mycket. Kommer snart... Puss.

Anonym · 18 years ago
eller tarot...

Minna · 18 years ago
D fanns kanske gr'f6na blad i 'f6len?

Peppe · 18 years ago
Nixs och Minna: e ni h'f6ga som hus?

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.