Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Karismatiska t'e5r | April 25, 2006 | The Way We Play

Karismatiska t'e5r

16 years ago

Ig’e5r fick jag ett infall och lackade mina t’e5naglar OCH mina korta fingernaglar m’f6rk-m’f6rkr’f6da. Nu sitter jag h’e4r p’e5 jobbet och k’e4nner mej lite sm’e5porrig. Medan jag ig’e5r satt framf’f6r tv:n och m’e5lade naglarna funderade jag p’e5 att jag ‘e4ntligen b’f6rjat acceptera mina krokiga t’e5r (jo, mina t’e5r ‘e4r faktiskt v’e4ldigt krokiga och lite sneda -fast p’e5 ett charmigt s’e4tt…). Jag menar, eftersom jag ‘e4r ganska n’f6jd med resten av paketet kan jag acceptera sm’e5 sk’f6nhetsfel som fula (allts’e5 personliga) t’e5r. Det vore ju v’e4rre om jag hatade min n’e4sa eller gick omkring och funderade p’e5 att spruta in silikon i diverse kroppsdelar.

Komplicerat det d’e4r med hur man ser ut och hur man vill se ut. Trots att det ‘e4r ytligt och f’e5f’e4ngt att diskutera utseende g’e5r ju folk ‘e4nd’e5 omkring och vill vara snygga. Och det finns s’e5 m’e5nga som m’e5r oerh’f6rt d’e5ligt av att man ska se ut p’e5 ett visst f’f6rutbest’e4mt s’e4tt f’f6r att vara vacker. S’e5 h’e4r ‘e4r det: den sk’f6nhet, som inte kommer fr’e5n insidan, ‘c4R INTE VIKTIG, trots att det finns en massa m’e4nniskor som f’f6rs’f6ker f’e5 oss att tro det.

Och ‘e4nd’e5 tycker jag att det ‘e4r sjukt roligt att g’e5 ut och k’e4nna mej vacker. Jag ‘e4r en sucker f’f6r komplimanger. Snacka om skenhelighet.

Ikv’e4ll ska jag se Petter p’e5 Tavastia tillsammans med Freddy (och kanske f’f6rkylda Lena-Fi).

… och s’e5 fyller ju Matias 30 idag! Hurra f’f6r honom!

Anonym · 16 years ago
Och kram p'e5 dig f'f6r att du kom ih'e5g mig :)

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.