Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
I v'e4ntan p'e5… | April 27, 2006 | The Way We Play

I v'e4ntan p'e5…

16 years ago

Pang och pl’f6tsligt var det ljust ute. N’e4r h’e4nde det? I smyg, medan jag funderade p’e5 andra grejer? Det var ju alldeles nyss jag l’e5g i fosterst’e4llning under mitt dunt’e4cke och f’f6rbannade kylan och m’f6rkret.

Fr’e5n att ha varit m’f6rkt och kallt ‘e4r det nu bara kallt (ni vet, all temperatur under +20 grader ‘e4r f’f6r kallt).

Ig’e5r, medan jag promenerade hem i den ljusa v’e5rkv’e4llen, slog det mej att jag ju g’e5r omkring och v’e4ntar p’e5 n’e5gon eller n’e5gonting. Jag ‘e4r inte riktigt s’e4ker p’e5 vad eller vem det ‘e4r, men det f’e5r lov att h’e4nda n’e5gonting snart f’f6r s’e5 h’e4r kan man ju inte ha det. En evig julaftonseftermiddag. Jag ‘e4r inte olycklig, eller ‘e5ngestfylld eller ens speciellt deprimerad ‘f6ver att bo i Helsingfors (det ‘e4r ganska fint h’e4r just nu, ni icke-helsingforsbor borde komma p’e5 bes’f6k), men det ‘e4r n’e5gonting jag v’e4ntar p’e5.

Well, medan jag v’e4ntar g’f6r jag en avstickare till Europas Paris -Paris (ni vet, Mellan’f6sterns Paris- Beirut, Sydamerikas Paris -Buenos Aires, Finlands Paris- Karis).

Au revoir!

A. · 16 years ago
Men den som v'e4ntar p'e5 n'e5got g'e5tt v'e4ntar v'e4l aldrig f'f6r l'e4nge? Eller det 'e4r bara skitsnack...

Peppe · 16 years ago
Hoppas att det 'e4r ngt riktigt gott isf.

A. · 16 years ago
Klart det 'e4r...

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.