Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Espresso | April 26, 2006 | The Way We Play

Espresso

16 years ago

Jag blir alltid lika sk’f6nt sm’e5h’f6g av efterlunch-espresson.

S-Man · 16 years ago
VAFF!Har ni f'e5tt "Coffee shops" i Helsingfors???;)

Peppe · 16 years ago
Haha, tyv'e4rr inte. Det 'e4r bara v'e4ldigt l'e4tt att droga mej.

Calle · 16 years ago
Moi aussi. Har b'f6rjat med vanan att ta en dubbel efter lunchen. F'f6r enast 60p p'e5 f'f6retagets kantin (med det p'e5hittiga namnet "Trader" - pust).L'f6nen h'e4r 'e4r kanske inte s'e5 bra, but the benefits...! Tror de vill h'e5lla oss h'f6ga p'e5 starkt kaffe f'f6r att f'f6rb'e4ttra effektiviteten.B'f6rjade med vanan n'e4r jag i en bok l'e4ste hur 'e4ckligt italienare tycker det 'e4r att man h'e4ller i sig en massa varm mj'f6lk genast p'e5 lunchen. Och visst 'e4r det ju det.S'e5 l'e4tt p'e5verkad 'e4r jag.

The Return of the Driller · 16 years ago
Medge att den egentliga orsaken till att du k'e4nde dig svag i kn'e4na var att du var p'e5 lunch med mig :) Det var faktiskt helt kul, vi f'e5r ta det p'e5 nytt. Ha det s'e5 bra i gay Pari', s'e5 ses vi p'e5 Willes brunch

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.