Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Att knivhugga sig sj'e4lv | April 24, 2006 | The Way We Play

Att knivhugga sig sj'e4lv

16 years ago

P’e5 fredagen d’e5 jag f’f6rs’f6kte tillreda lite guacamole gick det som det brukar g’e5 d’e5 jag fixar mat. Nej, jag ungsbakade visserligen INTE mitt pass den h’e4r g’e5ngen, men processen avslutades d’e4remot med att jag knivh’f6gg mej sj’e4lv i mitt v’e4nstra pekfinger. S’e5ret blev ganska djupt och blodet sprutpulserade ut, lite som i Kill Bill -fast annorlunda. Vanligtvis har jag inga problem med blod (f’f6rutom blodpl’e4ttar som ‘e4r lite ‘e4ckligt), bes’f6ker R’f6da Korsets blodtj’e4nst nu och d’e5 och tycker att det ‘e4r mest intressant att ge blodprov. Den h’e4r g’e5ngen var det dock annorlunda. Jag blev alldeles yr, det svartnade f’f6r mina ‘f6gon och jag klarade mej med n’f6d och n’e4ppe in till badrummet d’e4r jag var tvungen att s’e4tta mej ner p’e5 badrumsmattan. En liten stund senare l’e5g jag i fosterst’e4llning, alldeles kallsvettig och var s’e4ker p’e5 att jag skulle d’f6. Som tur var jag inte ensam och medan jag l’e5g och funderade p’e5 mitt testamente och att mamma nog skulle bli hemskt ledsen n’e4r hon fick d’f6dsbeskedet, fick jag mitt finger ompl’e5strat. Fem minuter senare m’e5dde jag som en prinsessa igen.

What’s up with that? Hur kan man m’e5 s’e5 d’e5ligt av ett litet sk’e4rs’e5r? Om det forts’e4tter s’e5 h’e4r s’e5 kommer jag antagligen att ringa efter ambulans n’e4sta g’e5ng jag f’e5r en paper cut (som ifs nog ‘e4r vansinningt sm’e4rsamt).

Sen dess anv’e4nder jag iallafall bara plastbestick.

S-Man · 16 years ago
Inte nog med att du slipper att g'f6ra hackebiff av dig sj'e4lv: du slipper 'e4ven diska efter'e5t!=)

Peppe · 16 years ago
Man kunde mao s'e4ga att plastbestick 'e4r en win/win solution...

Peppe Öhman

Peppe Öhman

Peppe Öhman författare och journalist bosatt i Los Angeles med maken Magnus och barnen Vidar och Majlis.