Back from the dead

7 months ago

Legat sjuk. Så trist. Medan hösten förvandlades till en mörk grå sörja, har jag sorgset blickat ut genom fönstret. Känslan av att gå miste om alla de möjliga höst-dröm-promenader, som säkert ändå aldrig blivit av. Från insidan stirrandes ut mot träden vid vår gata. Sakta skalats kala, för mina ögon.

Tänkt mycket på princess Diana på sistone. Tänkt på hennes stil, och hur hon fortsätter att inspirera. Känner att jag vill se ut precis så. Den oansträngda stylingen. Stövlarna och kavajerna. Brallor instoppat i skaften. Elegant jacka mix casual denim. Fönat fluffigt hår. Smycken. Guld. Thats my mood.

Back from the dead

Den oansträngda stylingen. Kanske ett av Dianas starkaste signum. 

Back from the dead

Men också det eleganta. Jackorna, kavajerna. 

Back from the dead

Det är fredag och folkskyggt smyger jag in till kontoret. Ett grått ansikte skadat av långdragen förkylning. Min Diana-look-jacket a la 1980 piggar minsann upp. &Otherstories Asien market exclusive design. Tyvärr kan ni bara köpa den om ni bor i Kina, Korea eller Singapore. Ibland gör vi så. 

Back from the dead

Det blir söndag och vi firar farsdag. Men också att fira, att få känna sig frisk. Ganska frisk i alla fall. Känner mig Diana-stylish, på Brasserie Balzac. Och leker att vi är i New York kanske. Nog aldrig varit så sugen på att få resa som nu. 

Back from the dead

Gillar att samla ihop dem. Kuras samman vid ett bås-bord. Bästa bordet längst in uppe i ett hörn. Som att Balzac kände på sig att vi behövde special treatment just den här gången. Och Bill med sina sårskorpor från vattkoppor. Så var även det överstökat. Skönt. 

Back from the dead

The cutest couple. Bill & Nicole. 

Back from the dead

"Det blir söndag och vi firar farsdag. Men också att fira, känslan att få känna sig frisk. Ganska frisk i alla fall. Och jag känner mig Diana-stylish, på Brasserie Balzac. Bästa bordet längst in i ett hörn. Som att de kände på sig att vi behövde special treatment just den här gången."

Back from the dead

Så snart frisk, dags för lite garden work. Det mysigaste jag vet. Bästa med att bo i hus. Att få påta i trädgården. Präktigt. 

Back from the dead

Ett garage som aldrig går att få ordning på. Det får vänta och vi vänder blicken ut. 

Back from the dead

Hej hemmet. Nu stänger vi den här trädgården för vinter. 

Back from the dead

Terapi. Att kratta löv. Minns hur jobbigt jag tyckte allt var precis när vi blivit husägare. Nu som ett vackert lunk. Man bara gör, och liksom njuter. Satisfying. 

Back from the dead

Medan hösten förvandlades till en mörk grå sörja, har jag sorgset blickat ut genom fönstret. Ja precis så. Nu är allt åter grått. 

Back from the dead

Men i Bills rum är det fint. Piggar upp i allt det gråa. Ska vi kolla lite mer hur det blev! Inredningen. 

Back from the dead

Blir glad varje gång jag går förbi hans rum. Blickar in och små-ler för mig själv. Och att alla saker äntligen fått en plast. 

Back from the dead

My golden boy. Bill. Nu ska vi sova. Måndag imorgon. Godnatt.