Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Its a Sunday brunch | November 24, 2022 | The Way We Play

Its a sunday brunch

3 months ago

Heeeej!!!! Hur måååår ni!!! Alltså jag mår väl bra. Uppenbart för oinspirerad för att blogga. Men nu är jag här hej hej hej om någon har saknat!!?? Jag har i alla fall saknat er, och bloggen. Så mysigt att skriva här det ska ni bara veta!!

Jaha det var intro text. Hur tar vi det här vidare då? Kan ju berätta att jag lyckats bjuda in till en brunch. Goda idéer man får som man ångrar ungefär 48 timmar innan de blir verklighet. Eller är det bara jag som funkar så?? Får nämligen alltid kalla fötter och känner att jag verkligen inte kan göra en brunch. Det klarar jag bara inte av. Klarar ingenting… och säkert vill nog ingen komma ändå. Men så tar man sig ändå i kragen. För här kan jag väl inte gå runt och deppa och känna att jag inte orkar nått. Skylla på stress och allt det där. Nä nu är det bara att göra.

Min plan blev, att köper allt färdigt (inse att man inte är Sofia Wood och inte ens försöka). Bestämma sig för att bara laga tre små enkla saker. Googlar upp några recept En rustik äppelpaj (hembak hmmm där har man typ halva inne ju!), och så en grön smoothie (mega fresh) och en liten ägg tomatsallad i gulligt glas med liten sked. Det känns väl brunchigt. Sedan köper man ostar, chark och lyxig kallrökt lax. Uppskuret bara för oss!

Mmmm Yum yum. Nu kör vi!

Its a Sunday brunch

The fancy guest list. Tänk att alla dök upp!! Detta får bli en tradition. Helgen före advent, då blir det brunch hos oss minsann. Vem kommer nästa år?!

Its a Sunday brunch

Kolla! En brunch. Jag gjorde det! Voila!

Its a Sunday brunch

Och här är jag i mina nya coola baggy jeans från Arket. Och så gullig Bea och snön där utanför rutan. Myyyys! 

Its a Sunday brunch

Grön fräsch smoothie. Mums! Det är alltså avokado, babyspenat, citron, mynta och så äppelmust för lite sötman ni vet. Där har ni receptet!

Its a Sunday brunch

Så har man ju ett gäng barn också att tänka på. Om det inte är svårt nog med bara vuxna gäster. Herre gud! Tur att Monika var där mellan sina Idol stylings och hjälpte till. Missa inte finalen nu på fredag!! Sista Monika-looks att inspireras av. 

Its a Sunday brunch

Niklas fick panik när han insåg att detta var ett blogg-event och var tvungen att snabbt fixa frisyren. Så snygg Nixie, love the look!

Its a Sunday brunch

Brunch, gulliga barn, bagel och en liten vovvie. Perfecto!

Its a Sunday brunch

Voilá ciao Monika! Kul att du kom och älskar så mycket att du också älskar bära skor inomhus. Alla som har med sig finskorna hem till mig står ju lite extra i mitt lilla modehjärta. Tror jag sa, -“Jag älskar dig Monika!”. Hoppas jag inte skrämde bort henne nu hehe. 

Its a Sunday brunch

Iklädd Blankens, söndagen till ära. Ska nog få henne att köpa mina skor från Stories inom kort. 

Its a Sunday brunch

Duken från Midnatt så fin! Kolla in denna rand i en helt otrolig oliv. Fatta till juldukningen!! Herre guuuuu!!!! 

Its a Sunday brunch

"Tänkte börja med att berätta att jag lyckades bjuda in till en brunch. Goda idéer man får som man sedan ångrar, ungefär 48 timmar innan de blir verklighet. Eller är det bara jag som funkar så?? Får nämligen alltid kalla fötter och känner att jag verkligen inte kan göra en brunch!"

Its a Sunday brunch
Its a Sunday brunch

Nästa reklampaus tar vi väl från badrummet. 

Its a Sunday brunch

Så peppad att jag blivit utvald att få testa The rebound serum från Mantle. Använt i ett par veckor nu och känner mig så återfuktat och liksom klar i huden. Tack Mantle för det!

Its a Sunday brunch

Hej hej!

Its a Sunday brunch

En bild på snön och villan innan allt bara töar bort. Älskar känslan av att vara insnöad. Hemmakatten ni vet!

Its a Sunday brunch

Trevlig advent nu strax! Lovar att blogga snart igen. 

Puss

Anna · 3 months ago
härlig brunch du fick till! Önskeinlägg som du själv hintade om är Juldukning, tycker det är så svårt att få till utan att det går överstyr. Tack för mysig och snygg blogg!

Ida · 3 months ago
Fint, vart kommer den rutiga badrumsmattan ifrån?

Frida Billegren · 3 months ago
Hej mattan kommer från Lagerhouse! Ha det fint //Frida

Paulina · 3 months ago
Heeeeej!!!

Da · 3 months ago
Äntligen! Du har varit saknad!