Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Weekend | October 2, 2022 | The Way We Play

Weekend

4 months ago

Som att jag hittat lunken i mina blogginlägg nu. Mode, house & family, och så ett restaurangbesök som tips. Hoppas ni gillar.

Blivit så jäkla duktig på att gå ut på härliga restauranger och träffa vänner på senaste (skryt). Men var ju faktist asdålig på att göra någonting överhuvudtaget nu i våras, när vi byggde pool och jag var fastlåst vid spisen ni vet. Som en housewife och Jonas var ute och byggde. Man, kvinna, man, kvinna. Suck suck! Men nu är jag i alla fall fri och kan gå ut igen och så himla mysigt det är, med kvinnor alltså! För hur mycket älskar man inte inspirerande kvinnor i grupp!! Reflekterat över hur kvinnlig vänskap liksom bara blir starkare med åren. Att man backar upp varandra i vått och torrt. Man står upp för varandra och peppar, ett mentalt stöd i allt. Så fint.

Håller ni med om det eller är det bara jag?! Att det bara blir starkare med åren alltså. Kvinnorna och banden emellan.

Weekend

Jaha då rullar vi igång här då. Mode! Äntligen fått mig ett par western treasure boots. Från &otherstories, alltså min och mitt teams kollektion. Och jag känner mig extremt dansk. Så nöjd. En fråga till mina danska läsare, (vet att jag kanske har ett, två par stycken i alla fall). -“Är ni medvetna om att vi svenska modekvinnor är som besatta av er?” Stilen, lifestyle, ja allt. Som nordens fransyskor. Känner ni till det eller?! För ni bryr er väl inte om vår stil… svenskorna eller?! Dela gärna en reflektion,  jag är så nyfiken på det. 

Weekend

Det är på helgen det händer. Idag fick barnen bestämma. Stellas önskan var att få shoppa på Dollar store. Så det gjorde vi. Köpte billigt skit, halloween trassel och lite material för konst. Det var väl det bästa med dagen. 

Weekend

Vill tillägga att detta evenemang helt och hållet Ej är arrangerat. De satte sig såhär själva och styrde upp allt. Jag blev själv chockad och sprang efter telefonen för att fotografera. OMG vilket content!! Oftast sitter de alltså med telefonerna i var sitt rum så ni kan lugna ner er nu. Mina barn är precis som era!!

Weekend

Hur najs med ett golv över hela trädgården!! Så rent och skönt. Älskar hur allt blev här ute! Helt klart värt alla månader där som ensamstående trebarnsmor. När Jonas byggde, om ni förstår ekvationen. När en bygger blir den andre ensam med allt! Ja ni fattar. Därav inga restaurangbesök med härliga kvinns. 

Weekend
Weekend

Förlåt nu blir det många bilder här, men vi fick en så härlig stund ute i eftermiddagssolen. Mellan mulet och diverse skurar. 

Weekend

Ser inte Jonas lite dansk ut han också eller? Han har börjat med en sån där manchestergubbkeps helt plötsligt. Men tycker den klär honom.  Vad säger ni mina danskor ett, två och tre om det!? Haha ni ba, nu slutar vi läsa här hej då. Så pinig människa

Weekend

Dansk-Jonas projekt denna helg blev belysningen i cortensstålslådorna. Efter Dollar store drog vi alltså till Biltema. Wohoo vilken helg alltså. Vilka event!  Men, men gällande belysnigen. Tänkte att vi kör lite fler lampor nu när elpriset är så himla billigt. Ööööö skoj! Kommer aldrig mer ha råd att slå på värmen i den där jäkla poolen vi byggt haha. Kanske billigare att glo på den med lite belysningen tänker jag alltså då. Smart!

Weekend

Men kul att gräset börjat gro. Så satisfying!! Bill klappar försiktigt på de gulliga bebis-stråna. Ser fram emot sommarens varmaste dagar, och man rullar in på en filt på svalkande gräs i skuggan av äppelträdet.

Weekend

"Jaha då rullar vi igång här då. Mode! Äntligen fått mig ett par western treasure boots. Och jag känner mig så extremt dansk. En fråga, -"Är ni danskor medvetna om att vi modesvenskor är som helt besatt av er eller!?" Stilen, lifestyle och ja allt faktiskt!"

Weekend

Saturday, Sunday-lunken. Ska vi kolla lite på insidan? Det var ju länge sedan.

Weekend

Numera värmer vi alltså huset med brasa. Livrädda för elpriset i vinter samt vad räntan ska landa när vi måste förhandla om lånen. Någon annan som oroar sig över det kanske!? Även om det såklart verkligen inte är synd om oss. Nej verkligen inte synd om oss alls. Men man oroar sig det kan jag inte sticka under stolen med. 

Weekend

En hylla. Den har ni ju sett hundra gånger men tänkte att det var länge sedan. Hej hej!

Weekend

Oljepastell av; art_by_jenniepetersen!

Weekend

The morning kitchen view. 

Weekend

Mysigt med obäddade sängar väl! Tycker alltid det blir finast på bild. 

Weekend

Och var till tandläkaren i Farsta och råkade flämta förbi Lagerhouse i all hast. Såg denna matta igenom fönstret och sprang in och bara spontanköpt. Alltid ångest över alla köp men nu blev det ett spontanköp i alla fall. 

Weekend

Tycker den passade så himla bra just här. Mysigt med något värmande här på golvet nu i dessa karga tider. Finna alltid en ursäkt för shopping well!

"Saturday, Sunday-lunken. Ska vi kolla lite på insidan? Det var ju länge sedan nu. Numera värmer vi alltså huset med brasa. Livrädda för elpriset!"

Weekend

Last but not least. Veckans kvinno-middag på restaurang. Ljuvliga livliga samtal. Om konst, mode och trädgård. Alla mina favoritämnen. På restaurang Tacayo vid Hornstull. Supergott naturvin och massa små rätter. 

Weekend

Så enkelt med otroliga smaker. Tacayo it is!

Ha en fin vecka. Vi hörs. Nu ska jag lunka vidare här. Dags för rensning av garderober och alla barn som drar mig i ärmen, skuldkänslor för att jag bara sitter här vid datorn. 

Så nu säger vi hej!

johanna · 4 months ago
älskar din blogg och hur du skriver!!!!!

Frida Billegren · 4 months ago
Tack fina du! Kram

Maja · 4 months ago
Tror inte att elda i öppen spis ger någon direkt värme till huset? Snarare motsatsen. Men ni kanske satt in en kasett? :)

Frida Billegren · 4 months ago
Nej det gör det inte. Bara jag som försöker skämta lite om hur dyrt det är med elen nu osv. Men det kanske inte var så tydligt. Mvh Frida

Amanda · 4 months ago
Tack för att jag får följa dig! Var kommer hyllan ifrån? Så fin!

Frida Billegren · 4 months ago
Hej Amanda! Så glad att du vill följa mig. Hyllan är ett hemma-bygge. En del Ikea och hyllplan från Bauhaus typ. Puss

Da. · 4 months ago
En av mina favvobloggar! Har läst sen start. Tack! :)

Frida Billegren · 4 months ago
Å vad roligt att höra. Tack för att du vill läsa. Stor varm kram