Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
The launch and Paris | September 25, 2022 | The Way We Play

The launch and paris

5 months ago

Ojojoj nu har jag nått riktigt glammigt att visa upp. Kom precis hem från Paris och lanseringen av Savoir. En ny kollektion små unika drop var månad, vid sidan av &otherstories vanliga kollektion. Och jag är designern för detta härliga sedan fyra veckor tillbaka!!

Så alltså inte jag som designat just denna kollektion som vi lanserar nu, som ni kanske förstår. Kommer dröja nästan ett år innan ni får skåda det som faktist jag kreerat, tillsammans med mitt team såklart. Men fram tills dess kan jag få skryta med alla accessoarer och skor som kommer fortsätta dundra in i butikerna under hösten och vintern.

Men lets check out the event! Enjoy.

 

The launch and Paris

Som sagt var blev jag nerskickad av &otherstories för att representera lanseringen av nya Savoir. En mini kollektion helt unika plagg. Som från och med nu, kommer landa butikerna var månad. I några få utvalda butiker och så online. 

The launch and Paris

Stylad från top till tå i &otherstrories! Skor och väska från min och mitt teams kollektionen, väskan snart i butik! Och klänningen från teamet i LA. För ni vet väl att Stories har tre olika ateljéer? En i Stockholm, en i Paris och så Los Angeles. Det unika med stories att få mode från tre olika städer i en och samma butik. Tror att det inte är så många som känner till det faktiskt!! Men nu vet ni.

The launch and Paris
The launch and Paris

Mot festen och lanseringen av Savoir för &otherstories! 

The launch and Paris
The launch and Paris

Lanseringen hölls på restaurang LaPérouse. Flått ska det va! Så otroligt vackert allting. Här samlas press och ett gäng franska Women of influence. Och så jag! Tack till Sara Boork för en otrolig tillställning. Sara som projekterade hela festen. Fy bubblan så coolt det blev. 

The launch and Paris

Och kolla in tjejerna så fina!! De modellade runt i kollektionen och spred budskapet to the world. Dont miss out Savoir! Och jag försökte mingla runt och prata med alla. Hej hej!

The launch and Paris

The master piece dress!! Som en dröm. Denna kommer dock ut till nästa dropp. Om en månad ungefär. Stay tuned. 

The launch and Paris

Som sagt var så är det ju inte jag som designat denna lansering även om jag blev ditskickat för att representera. Men det jag har varit högst delaktig i är ju skorna. Så himla kul att även mina skor fick vara med och synas. Och dessa coola som precis har kommit in i butik. A treasured western!! 

The launch and Paris

The menu!

The launch and Paris

"Kom precis hem från Paris och lanseringen av Savoir. En ny kollektion små unika drop var månad, vid sidan av &otherstories vanliga kollektion. Och jag var där för att representera!"

The launch and Paris

Lite mer från Paris. Passade på och tog mig en tur till Galerie Lafayette. 

The launch and Paris

Ljusblått inne på Miu Miu. Inspireras inför vår framtida sovrumsrenovering hemma i villan.

The launch and Paris

Och beige inne hos Jacquemus!! Älskar denna kollektion. Går runt och bara dreglar och inspireras. Klämmer och känner på alla sömmar och tyger. 

The launch and Paris

En gullig gata och gränd i Marais. Älskar att vandra runt i min ensamhet. Här letar jag efter lyx vintage, ramlar in i några härliga bara av att gå runt i kvarteren. 

The launch and Paris

"Lite mer från Paris. Passade på och tog mig en tur till Galerie Lafayette och vandrar planlöst runt kvarteren av Marais. En sådan njutning av att bara får vara själv och få gå runt och inspireras."

The launch and Paris

Hemma igen och Paris-blåsan får hängas på vädring. Full av cigarette smoke! Denna klänning från Los Angelses atelier. Kommer in i butikerna om några veckor! Bara jag som lånat från våra garderober på Stories kontoret. 

The launch and Paris

Så sugen på tyll plötsligt! Skulle gärna vilja ha på mig en härlig kjol av tyll, stylat till en enkel T-shirt eller sticka tröja nu i höst. Mmmm så fint!

The launch and Paris

Kom hem full av inspiration som ni hör! Och kom på att jag kunde ju låna Jonas kavajer. Så smart!! Så nu vill jag inte bära något annat än denna gråa oversized. 

The launch and Paris

Till leggings och stickad tröja om så önskas. Kan både stylas med lite liten kitten heel klack och sneakers. Kör klacken till veckan på office helt klart.

Puss!

Sandra · 5 months ago
Love it!! Lycka till och grattis till nya rollen!

Frida Billegren · 5 months ago
Tack fina Sandra!