Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Second round vacation | August 10, 2022 | The Way We Play

Second round vacation

6 months ago

Hur har ni det i semesterlunken? Hur mycket städar ni, plockar undan och lagar mat. Frukost, lunch och middag. Dags att tömma diskmaskinen igen då rå, och sedan fylla. Den ständiga strävan, och längtan efter att få ha ett härligt fridsamt lugn. Är det inte så? För jag kan då bara inte slappna av i ett fullkomligt kaos. Eller kan ni det?!

Jag har ju inte berättat något om detta, men jag har ett nytt uppdrag för &otherstories som startar precis strax nu. Precis nu efter semestern faktiskt. Jag kommer alltså lämna designerjobbet med alla accessoarer och skor. Vilket också betyder, no more Paris office. Inte längre kommer jag då pendla till fina kontoret där i Paris. Lite trist men nya uppdraget är mer än spännande. Även om jag bara kommer vara här hemma. Berättar strax vad det är, vill bara landa lite i det först.

Second round vacation

Delade upp semestern i två delar detta år. En sista trip till fina kontoret där i Paris för att avsluta och landa lite av mina uppdrag mitt i allting. Lite sorgligt, kommer innerligt sakna dessa avstickare. För har jag sagt att jag har tre barn?? Hehe, skoja ba. Klart ni vet. Men helt klart en paus från all städ och disk om vi ska fortsätta snacka om det nödvändiga. 

Second round vacation

Alltså jag kan ju inte franska eller nått. Aldrig haft någon direkt koppling till varken Frankrike eller Paris. Men efter detta år av pendling, (inte så ofta men ändå). Känns faktiskt Paris lite närmare mitt hjärta. Känns lite mer som hemma på något sätt. Det är ju fint. Någon som känner igen sig i den känslan för en stad? Känslan av att här hade man kunnat bo. Ett ett annat liv då kanske. 

Second round vacation

Tips på njutbar restaurang om ni ska till Paris någon gång. Deviant, hur härligt och gott som helst. Äter min middag helt alone, men trebarnsmamman bara njuter av sin stund. Och trebarnsmamman vet att hon sedan bara får gå upp på sitt rum. Här tar någon annan hand om disk, stök och bök.

"En sista trip till fina kontoret där i Paris, för att avsluta och landa lite av mina uppdrag mitt i allting. Lite sorgligt, kommer innerligt sakna dessa avstickare."

Second round vacation

Här har vi alltså gänget som stökar ner och stökar ner. Men gulliga är de ändå. Förlåter er alla nu, bara av att titta på just denna bild. 

Second round vacation

Kommer hem precis lagom tills pappa Jonas fyller år. Så avis på alla som fyller år på sommaren. Säger jag som fyller i deppiga februari. 

Second round vacation

I present får han i alla fall en härlig frotté skjorta från Oas company. Love this brand! Extremt somrigt och extremt osvenskt (är det okej att säga?) Inte direkt franskt heller men kanske spanskt! Förlåt nu svamlar jag bara massor. Men älskar ju faktiskt Spanien också. Och Italien!! Okej inte så unikt allt det där jag skrev om Paris just innan  haha. Jag kanske bara inte gillar Sverige helt enkelt. Tur att jag designat min bakgård till ett medelhav då eeeee. 

Second round vacation

Ser ni nu mitt medelhav här? Spanien, Frankrike eller Italien. Just pick and choose och det kan vara precis just de!

Second round vacation

Medelhav, medelhav, medelhav. 

Second round vacation
Second round vacation

Och så äter vi spanskt på svensk restaurang. Apropå barn och att gå ut och äta. Kom på det bästa Life hack. Varför går man inte bara på Donken innan härliga restaurangen som bara vi vuxna gillar. Så äter barnen där och blir nöjda, glada och sedan för de efterrätt på restaurangen när vi äter vår vuxenmiddag!! Det gör vi helt klart nästa gång. Fotade inte ens de andra två barnen på sidorna för där var det kaos. Och Jonas som försöker njuta. 

Second round vacation

För han ville minsann ha Paella på sin födelsedag, och det fick han! Ramblas heter denna restaurangen. Då fick ni ett stockholmstips då också. Najs. 

Second round vacation

Okej ska ju inte hålla på att skylta med mitt shoppoholic beteende men var tvungen att ge mig själv en present också. Också den från Oas Company (jag är alltså ej sponsrad om ni trodde det), som plåster på såren att inte jag också får fylla år på sommaren.

Second round vacation

Ursäktar mig att jag bara måste ha en ny robe nu med allt badande och pool. Finns alltid en ursäkt för shopping inte sant! Men ska sluta nu. Det var sista grejen jag köper, typ nånsin. Ingen som tror på det väl!

Second round vacation

Okej vill ni se lite garden? Ändå kul med allt som växer. Alla som gillar solrosor räck upp en hand! 

Second round vacation

Och Vildvinen har börjat bygga tak. Så vi hjälper den på traven med armering även där. Hur snyggt! Mera medelhav. 

Second round vacation

"Ser ni nu mitt medelhav här? Spanien, Frankrike eller Italien. Just pick and choose och det kan vara precis just de!"

Second round vacation

Jobbar ju för att få till lite mer mode här. Gillar ni det förresten?? Eller kanske ingen märker någon skillnad. Haha ni skulle bara veta hur mycket jag kämpar med mina bilder på mig själv! Pinsamt. Med min enkla arma kvinnokropp. Kämpar och kämpar för att få till det. 

Second round vacation

Lite mera medelhav. Fint med en liten lunch till mig själv, efter diverse barnluncher som lassats ut. Och så röja undan på det. Här är stunden som är belöningen för allt det där precis innan och hela tiden därefter. Röjet. 

Second round vacation

Förlåt ska slut med mina bilder nu. Men såhär blev det när vi fixade till marken bakom äppelträdet. Plattade ut jordhögen och höjde upp marken till samma nivå som skiftet. Bara lite gräsfrön på detta så kommer det bli så fint och bra. 

Second round vacation

Och i nästa avsnitt blogg-life  lovar jag berätta vad mitt nya uppdrag för &otherstories kommer bli i höst. Om någon är intresserad av att veta! 

Hej hej 

josefin · 6 months ago
Tack för det här inlägget! Stor igenkänning på oändlig diskmaskinstömning, matlagning och stök. Måste bara säga, skit i gräsfröna och plantera nån fin marktäckare under äppelträdet istället vetja! Nån fin näva eller sockblomma kanske?!

Eva · 6 months ago
Älskar din blogg, bilderna, stilen, känslan, texterna - ALLT! Stort lycka till med nya jobbet, spännande!

alex · 6 months ago
Älskar dina inlägg och även er superhärliga tomt med den finaste poolen!! :) Har också kommit på hur mycket jag älskar solrosor!!

Carolina Jonsson · 6 months ago
Det är verkligen bästa tricket att ge barnen mat före på något ställe de gillar och sen efterrätt på vuxenrestaurangen. Det gjorde vi på semestern k våras. Då kunde också minsta barnet somna i sin vagn innan vuxenmiddagen.

Rebecka · 6 months ago
Älsk på allt! Men särskilt halsbandet, varifrån?

Frida Billegren · 6 months ago
Hej Rebecka, halsbandet är ungarnas dop-present, lånat det lite hehe. Gissar att det är guldfynd eller liknande. Varma hälsningar Frida

Paulina · 6 months ago
Otroligt inlägg som vanligt! ❤️

Jenny · 6 months ago
Härligt inlägg! Säger som ovan, mer av allt. Jag fungerar inte heller i stök. Bara att acceptera:) Gärna mer mode. Jag ska inte shoppa till jul men second hand går väl:)

Sofia · 6 months ago
Ny följare här! Glad att jag hittade hit. Otrolig plats❤️ Jag undrar också om jag får fråga var dina dösnygga solglasögon är ifrån? De sköldpaddsfärgade som dyker upp lite var stans på både blogg och insta❤️

Frida Billegren · 6 months ago
Hej Sofia och kul att du hittat hit. Och roligt att du gillar och blir inspirerad av min lilla värld. Glasögon är från Chimi eyewear. Love them too! Kram Frida