Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Back to work editorial | August 28, 2022 | The Way We Play

Back to work editorial

5 months ago

Alltså så segt med bloggandet. Började med att jag blev utslängd ur mitt egna blogg-konto, och kunde inte ta mig tillbaka in. Så processen att hacka sig själv tillbaka… ja ni fattar. Tusen år senare, men här är jag! Som ni har längtat väl hehe…

Som vanligt har ni mest trogna säkert redan sett alla mina bilder på Instagram. För nu blir det lite samma jag fattar, gu så trist. Men tänker att ni som bonus får läsa mina finurliga små textrader där emellan. Ändå kul eller… well nu lotsas jag att ni tycker det är helt mega great!

Mode någon? Tänkte att jag hade ett så himla festligt tema på lur. Ni vet det här de första veckorna precis efter semestern. Det är fortfarande ganska varmt, och man har börjat jobba och allt det där. Mitt bästa mode moment. Jag bara älskar denna tid. Fortfarande att man får bära sommarkläder men gradvis börja mixa upp med lite mer påklätt!! Finns det något bättre!? Nä typ inte.

Back to work editorial

Så nu har jag grävt fram ur garderoben. Några looks att starta hösten med. Att tillägga, tema ej köpa något nytt. Försöker inspireras av min egna garderob så långt det bara går. Ett tips är att dra ut kläderna till något oväntat ställe, och plötsligt ser man plaggen i nytt ljus. Så here it goes, Inspo look no.1. Fiffigt väl att köra baddräkten som top. Här ihop med lång dressad byxa. Älskar materialet med en lite nopprig struktur, likt råsiden fast i linne typ. Och så öppen sko så länge det bara går!! Ett måste för rätta transitional looken. Voilá!

Back to work editorial

Look no.2. Läderkjolen med fransar till ett enkelt ribbat vitt linne. So fresh! Härligt också att köra badskor till det hela då också. Dress up dress down. 

Back to work editorial

Look no.3. Känslan när man får dra fram kavajen igen. Och balanserar upp med bara shorts och linne. Så kan man ju köra badtofflan till det även här om man vill, fast också fint om man pallar heelsen. Blir ju ändå lite extra klös. 

Back to work editorial

Säger det igen. Ett tips från mig för att finna modeinspiration. Plocka ut lite kläder och skor till en ny plats. Vardagsrummet eller balkongen. Plötsligt ser du dina plagg i nytt ljus och kanske kan man undvika ett och annat hetsköp.

Back to work editorial

Också en look. Kavajen, skinn kjolen och så balanserat med en mega relaxa badtoffla. Skön mix ändå väl.

Back to work editorial

Tillsammans med ett ribbat linne i vitt. Helt enkelt. Sommar och office, allt i ett och samma paket. 

Back to work editorial

Och så stråväskan som tekniklåda. Sladdar och datorer. Office here I come. Bästa augustistilen. 

"Augusti-mode. Tänkte att jag hade ett så himla festligt tema på lur. Ni vet, de första veckorna precis efter semestern. Det är fortfarande ganska varmt i luften. Mitt bästa mode moment det är helt klart nu."

Back to work editorial

Från mode till annat lull lull, att distrahera våra oroade sinnen med. A garden bloom. När trädgårdsmålbilden är nådd och man så smått får börja drömma om nästa års projekt. 

Back to work editorial

Dahlior och solrosor. Och alla dess varianter där emellan. Bästa sorterna att satsa på, vill jag då säga er.

Back to work editorial

Och gullig Bill. 

Back to work editorial

Oftast är det jag och Bill som botaniserar omkring här tillsammans.

Back to work editorial

Så till en liten parentes. Ny säsong vilket alltid betyder chans för nya rutiner. Har en än gång kommit igång och dricka wildcacaocollectives magiska kakao istället för kaffe. Känner mig redan mycket gladare och mer balanserad. Inte lika stressad, ängslig och stissig om ni förstår vad jag menar. Och viktigast av allt, mina eksem. Så mycket bättre. Tack Wildcacaocollective för det!

Back to work editorial

Bill gillar också!

Back to work editorial

Tillbaka till mode. Tvingade Jonas köra en lite photo shoot efter avslutad arbetsdag. Kan ju passa på att berätta om mitt nya jobb. Ska designa en ny linje för &otherstories som ska heta Savoir. Kommer bli små dropp, en ny mini kollektion varje månad. Tanken är att kläderna ska ha en hög modenivå och kvalitet. Så blir aningen  dyrare men också då plagg att behålla år efter år att hoppas. Det är min ambition i alla fall. Som små juveler för garderoben. Spännande va! Frågor på det hehe.

Back to work editorial
Back to work editorial

Drömmiga sista dagar av sommar. Men snart stänger vi nog poolen för i år. 

Back to work editorial

That was that. Allt jag hade för nu. 

Någon som har några frågor förresten? Eller önskningar. Vad vill ni höra mer om i höst? Let me know så jag kan bli inspirerad. 

Hej hej

Paulina · 5 months ago
Sååå glad för nytt inlägg, snyggt kämpat med hackingen. Älskar alla dina inlägg men såklart supertaggad när det handlar om mode och stil. <3

Frida Billegren · 5 months ago
Hej Paulina, så roligt att höra. Då satsar vi på en härlig modehöst tillsammans. Och lite inredning!! Varma kramar Frida

Jenny · 5 months ago
Ja mer mode och stil överlag, samt hur man kan vara smart där i dessa svängiga tider…

Amy · 5 months ago
SAVOIR - så spännande!! Hoppas få höra mycket om detta :)

Anna · 5 months ago
Vad som helst, så länge det åtföljs av dina finurliga textrader:). Mixen av mode, inredning och dina reflektioner om vardag, familjeliv och life är spot on. Att läsa är som att hänga en stund med en härlig kompis.

Frida Billegren · 5 months ago
Tack Anna. Så fint sagt. Jag ser också att alla ni som läser här (och gillar mig) som mina vänner på något sätt, även om vi inte känner varandra egentligen. Älskar den värmen man får och uppmuntran från alla er i kvinnoligan. Får mig att vilja fortsätta! Stor varm kram //Frida