Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
The pool finally | July 31, 2022 | The Way We Play

The pool finally

6 months ago

Lets end this story. A pool project finally. Ett av de jobbigaste projekt vi dragit på oss faktiskt, men nu är det äntligen klart! Och nu vill jag inget annat än att få njuta av mitt nya place of Magic. A Magic garden with pool.

The pool finally

Tänker att alla säkert redan sett allt på Instagram. Men vill såklart summera det fina resultatet även här på bloggen. För kolla så otroligt det blev! Får nästan nypa mig själv i armen. En overklig känsla. 

The pool finally

Skifferstenen som vi till slut valde blev Oppdal, den lite ljusare stenen. Efter månader av velande fram och tillbaka.

The pool finally

Vyn mot altanen och pergolan. Tycker det blev en så fin balans mellan dessa två världar. Världar av uterum. Eller vad tycker ni? Pergolan byggde vi för tre år sedan, precis innan Bill kom till om någon minns. 

The pool finally
The pool finally

Runt om poolen byggde vi in odlingslådor av cortenstål. Kommer få en sån där fin rostig färg på sikt. Nu är den lite sådär svartflammig. Och för att täcka poolen valde vi ett lågt kupoltak. Det lägsta vi kunde hitta. Rullar på detta spåret som ni ser här på bild. 

The pool finally

I poolen valde vi en plastsvetsad liner. En gråmelerad sådan, med en härlig räfflad struktur. Känns nästan som sten. 

The pool finally

Vyn inne ifrån huset. 

The pool finally

Nya korgarna för förvaringen av alla kulörta plastleksaker. Simglasögon, puffar och allt det där ni vet. Från H&M home om någon undrar. 

The pool finally
The pool finally

Även solrosrabatten som jag gått och drömt om börjar arta sig. Så fint att blicka upp på från pool side view. Man liksom simmar där, med en vacker ridå av svajande höga. Som blickar ner tillbaks på en. 

The pool finally

Och numera äter vi vår andra, tredje frukost från här. Lilla runda bordet på härligt skiffer golv. 

The pool finally
The pool finally

Jaha det var det. Done with pool view presentation. Med blåmärken på benen, för det har man väl alltid. 

The pool finally

Och så en bild på mig så ni vet vem ni pratar med. För nu vet den här personen allt om det här med pool, så bara fråga på! 

The pool finally

To the evening swim. Forever and ever. 

The pool finally

Godnatt! 

Maria · 6 months ago
Var är den mönstrade klänningen ifrån?

Frida Billegren · 6 months ago
Klänningen kommer från &otherstories! Från i våras. Kram Frida

Anneca · 6 months ago
Så fint det blev! Men jag är nyfiken på din klänning, var är den ifrån?

Frida Billegren · 6 months ago
Hej och tack! Klänningen kommer från stories. Kram

Marie · 6 months ago
Så snyggt det blev! Ser härligt ut.

M · 6 months ago
Åh herre - vad snyggt!!!

Jessica · 6 months ago
Såååå fint

Laila · 6 months ago
Så fint!! Passer også perfekt til hus og pergola! Kan man spørre hva dere har i fugene mellom skiferen og hvordan dere fikk fuget? Brukte dere en type tørrsement? Vennlig hilsen, Laila

Frida Billegren · 6 months ago
Hej Laila, vi valde en flexibel hårfog Pavifix i färgen grå. Men jag upplever den mer beige, eller sand i färgen ihop med den grå skiffer stenen. Tycker det blev så fint! Även om det resultatet var mer av en slump. Kram Frida

Laila · 6 months ago
Tusen takk for svar og mange fine innlegg!

Sara · 6 months ago
Åh, SÅ fint!!

Bella · 6 months ago
Hej! Vad fint det blev med poolen. Bra jobbat. Skulle du kunna berätta lite mer om hur ni byggde den? Verkar spännande med nervgrävt poolrum. Var det ni som grävde, la skiffer och gjorde arbetet? Ja berätta gärna mer... Superhärligt ser det ut.

Frida Billegren · 6 months ago
Hej Bella! Kul att du vill veta mer. Det var min man som höll i hela projektet samt ritade upp hur allt skulle vara. Han byggde nästan allt själv med hjälp av min pappa ett par veckor. Det vi lejde bort var, grävning, liner svetsning och plattsättning. Vi köpte alla grejer från pool store. En byggsats av frigolitblock som man fyller med betong. Så kul projekt men också det jobbigaste vi gjort. Otroligt tungt arbete med grus och jordmassor när det skulle fyllas tillbaka runt poolen. Men nu är det som en dröm! Kram Frida

Anna · 6 months ago
Ser härligt ut! Vad är det för storlek på poolen?

Frida Billegren · 6 months ago
Hej Anna. Poolen är 4x8 meter!