Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Sommarblogg och skifferfeber | July 14, 2022 | The Way We Play

Sommarblogg och skifferfeber

7 months ago

En sommarhälsning! Med en semesterlunk som sakta tar fäste. En mysigt pysande känsla av riktigt härlig ledighets-tristess! Mellan varven av barn som typ bara bråkar. För det gör ju syskon, ingen nyhet. Men så plötligt är alla bara så nöjda och man har lyckats, livet flyter på för kort sekund. Och jag njuter i något som kan kännas som fem hela minuter.

Fattar att typ alla känner igen sig i det men men… då vet ni att även vi har det så. Även om allt ser så himla fint och lugnt ut på bild. Det stämmer alltså inte… förutom de fem minuterna då jag tar alla bilder. Då är det najs!!

Sommarblogg och skifferfeber

Hej hej! Semesterlunken, och såhär ser det ut när jag njuter i min korta sekund. För allt dessförinnan och strax därefter ett maraton av virrvarr. Av packa, arrangera och parera syskonbråk. 

Sommarblogg och skifferfeber

Första tio minuterna när vi kommer till utflykten skriker alla. Och jag väser argt, nu får ni bara ta och ge er! Nervöst blickar runt på den lilla lokala stranden. Förlåt att just ni måste ligga bredvid oss!! Mina barn är hemska jag vet. 

Sommarblogg och skifferfeber

Men sen helt plötsligt fasar bara stämningen ut. Alla slutar skrika och vi planar ut i ett skönt och behagligt lugn phuuu…. Att man aldrig lärs sig tänker jag då. För nyss ville jag bara packa ihop allt igen. Packa ihop mitt pick och pack som jag precis ställt upp och bara dra hem. 

Sommarblogg och skifferfeber
Sommarblogg och skifferfeber

Alla grejar med sitt. Spridda åldrar på den här trion. Men nu är de plötsligt nöjda.

Sommarblogg och skifferfeber

"En sommarhälsning! Med en semesterlunk som sakta tar fäste. En mysigt pysande känsla av riktigt härlig ledighets-tristess! Mellan varven av barn som typ bara bråkar. För det gör ju syskon, ingen nyhet."

Sommarblogg och skifferfeber

Summer house a la 1970! Och strax ska vi se på vad som händer där på baksidan. Poolen!

Sommarblogg och skifferfeber

First garden bloom! Inte solrosen då, den är från Ica maxi jag erkänner.

Sommarblogg och skifferfeber

Varmt väder, lika med iskallt rosé. Hur trevligt! 

Sommarblogg och skifferfeber

Pendlar mellan varmt tropiskt och svalare halvtrist väder. Önskar såklart högsommartryck tills poolen blir fylld! Vore ju trist om resten av sommaren blev skit nu efter all himla slit. 

Sommarblogg och skifferfeber

Testar skiffret för första gången. Flyttar ut lite möbler bara för att få en känsla.

Sommarblogg och skifferfeber

Baddräkt och stora sköna mum shorts helt klart sommarens it outfit. 

Sommarblogg och skifferfeber

Som ett pussel, skiffret. Så himla nöjd med vad som sakta växer fram här under äppelträdet. 

Sommarblogg och skifferfeber

"Och så till den där poolen. Förlåt men hur less är ni på att höra om min jädra pool? Kan jag ens prata om mitt himlans skiffer här nu då också..."

Sommarblogg och skifferfeber

Säsongens alla garden buketter! Doftar ljuvligt här i mitt kök. 

Sommarblogg och skifferfeber

Schersmin så fin! Tack alla som hjälpte mig till den avancerade stavningen. 

Sommarblogg och skifferfeber

Så lite mer skiffer. Hänger i hörnen där kvällsstolen sist når. 

Sommarblogg och skifferfeber

Bjussar på en sista summer look! Poserar så jag ska se riktigt läcker ut.

Sommarblogg och skifferfeber

Snart blir den fylld. Snart så!

Hej!

Petra · 7 months ago
Jag tröttnar aldrig. Du är underbar :)

Frida Billegren · 7 months ago
Tack fina du!

Jenny · 7 months ago
Haha jag skrattar högt åt väsandet. Har precis landat med tonåringar i sommarhuset och det har västs hela resan ner:)

A · 7 months ago
Exakt mitt liv :) å inte trött på poolen!