Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Parisian dream | May 21, 2022 | The Way We Play

Parisian dream

3 months ago

Phuuuu!! Jäkla tur att det dök upp en jobbresa till Paris nu lägligt för att spicea upp livet lite. Ytterligare en livlina för bloggisen hehe… en vecka till av att hålla mig som intressant eeeee!!

Asså ni fattar inte hur svårt det är det här å driva blogg. Man är liksom beroende av uppmärksamheten, men samtidigt så måste man ju ändå ha nått typ av innehåll. För att vara värdig den där kommentaren som ibland dyker upp där nere i kommentarsfältet. Och alla vet ju hur livet är i den verkliga världen. Inte alltid super skoj. Alltså mysigt och hyggligt och så, men kan ju vara svårt att skapa innehåll för ett bloggformat om ni förstår vad jag menar.

Eller ni ba snaaaark, berätta om Paris nu bara! Ja ja ja here it goes.

Parisian dream

Okej ska vi börja med den här outfiten då rå. Så jäkla nöjd med den. Snacka om parisian woooomen i den där stassen eller!! Känner mig så sjukt rätt här mot denna soliga gul-putsade vägg. Oh yes, oh yes. 

Parisian dream

Inget nytt direkt, förutom one shoulder linnet som ni inte ens ser där under kavajen. (Men bara skrolla ner så ser ni den väl fotograferad och demonstrerad i förra inlägget!) Och den här sol-gula kjolen köpte jag från Arket förra året och tänkte att det nog var ett felköp. Men attans så fel jag hade. Hur fin är inte den nu helt plötsligt. Skryt!

Parisian dream

Okej jag var alltså i Paris på min vanliga office visit. Men så också den årliga sommarfesten med mina franska kollegor för &otherstories. För att inte verka tjatig, men det är alltså här nere vi designar alla väskor och smycken. “Okej vi vet det nu, du har sagt allt det där förut!!” Börjar jag bli galen nu som svarar tillbaka till mig själv i mina egna inlägg!! Eventuellt lite… tokig kanske. 

Parisian dream

Ludivine och Laetita som ritar alla smycken tillsammans med mig. Bonjour, Salut, voilá. Detta var alla franska ord jag kan. Attans, hade ju varit just snyggt om jag kunde franska då också. 

Parisian dream

Cool in pink! Love the look. 

Parisian dream

Ska berätta lite om detta stället vi är på.  La caserne som är en plats för sustanible fashion projects av olika slag. Väldigt intressant. Länkar här om ni vill läsa mer!

Parisian dream

Med tillhörande restaurang Ora, som serverar en smakfull och färgsprakande palett mat, helt utan tallrikar och fat. Uppmålat direkt på en lång pappersduk för alla i sälskapet att dela. Full on vegan såklart. A sustanible mindset är alltså temat. 

Parisian dream

Shoes and shoes. Ni vet ju vad jag tycker om shoes. To die for! 

Parisian dream

"Phuuuu!! Jäkla tur att det dök upp en jobbresa till Paris nu lägligt för att spicea upp livet lite. Ytterligare en livlina för bloggisen hehe... en vecka till av att hålla mig som intressant eeeee!!"

Parisian dream

Paristrappan upp till kontoret, under renovering. Hela byggnaden faktiskt, är under renovering och helt och hållet inpackat i plast. Kanske nästa gång jag är här så står den skinandes och klar. Hoppas det. 

Parisian dream

"Bonjour, Salut, voilá. Detta var alla franska ord jag kan. Attans, hade ju varit just snyggt om jag kunde franska då också. Men det kan jag alltså ej!"

Parisian dream

Vipps happs så var man hemma igen. Som i en blinkning. Och en glimtz från mitt nya porslin där i diskstället! Från Arket. Letat så länge efter ett nytt vardagsporslin och det där passar ju som handen i handsken här mitt 70s tema. Kommer bli många ljuvliga duktningar med det. Mmmmmmm…

Parisian dream

Okej slänger väl in en dukningsbild här då också, kan ju inte hålla mig hehe. Visst är det fiiiint!!! 

Parisian dream
Parisian dream

En grej till. Köpte ett par badtofflor som kanske är kul att se. Är det skryt att berätta att de är från Gucci? Det enda som jag hade råd med där inne i butiken kan jag då berätta… dessa är till för alla turister kanske. Som inte har råd med märken egentligen. Är jag lurad nu kanske!? 

Parisian dream

Får se nu bara hur mycket man kommer svettas i dessa?? Återstår att se. Sjukligt nöjd för tillfället i alla fall. 

Parisian dream

Och ett litet hårspänne. Sådana gör vi också i Paris, har några härliga på G som kommer ut i höst! Stay tuned. 

Parisian dream

Sista kvällsljuset på mina nya Gucci i plast. Lurad! Eventuellt är det så.

Godnatt och trevlig helg.

Paulina · 3 months ago
Blir alltid så inspirerad av dina inlägg!

Frida Billegren · 3 months ago
Vad roligt att höra! Tack.

Sara · 3 months ago
Så rolig

Frida Billegren · 3 months ago
puss och tack

Lisa · 3 months ago
Älskar allt du gör snälla sluta aldrig!

Frida Billegren · 3 months ago
Tack! Det är tack vare kommentarer som den du ger mig nu som får mig att våga vara mig själv. Stor varm kram /Frida

Anna · 3 months ago
Ja kan jag oxå få jobba där⭐️ Räcker det att jag skriver jag handlar typ alla kläder o accessoarer på Stories. Känner mig mig lite fransk då. Även om jag bor utanför Göteborg o ingen bryr sig väl vad jag har mer än jag själv då. Gör inget, dagdrömmar är härliga även på ett kontor som är som hämtat från Rederiet.

Frida Billegren · 3 months ago
Haha såklart du får jobb! Jag anställer dig direkt. Puss