Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Mixed of May | May 30, 2022 | The Way We Play

Mixed of may

8 months ago

Hello May! Fint men rysligt kallt. Vi bygger pool, går på event och firar bröllopsdag i smutsigt ställ. En salig blandning av allt. Syréndoft, blåkläder och Gucci skor av plast.

Blir det ens en sommar någon gång?

Mixed of May

Mysigt event hos Matateljén i Gamla Enskede. Tack för att jag fick komma även om jag bara var som plus en. 

Mixed of May

Ny cool konst av Emilia Ilkes. Slutsålt innan vi ens hann säga hej! Nån gång ska jag köpa nått. Men mitt shopping-konto är som sagt maxat. Om ni läste förre inlägget eeee… rätt mycket shopping där kan man ju lugnt ta och säga. Fick typ ångest nu när jag läste tillbak. Tallrikar skor och allt möjligt.  My Lord, nu får jag faktiskt ta och chilla. 

Mixed of May

Hej hej här har ni mig. Även kallad shopaholic! 

Mixed of May

Så gratis är gott. Som man brukar säga… hehe. Asså tack än en gång. Lyxen att få njuta utan att spendera en spänn.  

Mixed of May

Love it!

Mixed of May

Och vi firar kylig bröllopsdag ute på altanen i all enkelhet. Bara vi här hemma i byggställ och invirade i filtar. Vi visar Bill i fotoalbumet, och vi minns tillbaka till den där dagen för fem år sedan. Nicole som var exakt lika gammal som Bill är nu idag. Skulle just precis fylla tre!

Mixed of May

Salut! Och stort grattis till oss. 

Mixed of May

Bygg-Jonas 

Mixed of May
Mixed of May

“Det här var trevlig får man gå nu eller!?”

Mixed of May

“Du måste sitta här!” “Neeeeejjjj!”

"Hello May! Fint men rysligt kallt. Vi bygger pool, går på event och firar bröllopsdag i smutsigt ställ. En salig blandning av allt. Syréndoft, blåkläder och Gucci skor av plast. Blir det ens en sommar nån gång?"

Mixed of May

Och nu ser poolen ut såhär! Jonas står och meckar i teknikrummet. Vallgraven är fyllt, men hela marken ska höjas ända upp till poolkanten. Rätt mycket massor som saknas och vi börjar få kalla fötter. Kan vi ens klara det här helt själv?! 

Mixed of May

Himla smidigt med skor i plast. När man trippar runt på bygg. 

Mixed of May

Ni vet väl varför jag bär hatt? Säger bara en sak, jävla pigmentfläckar!!!! 

Mixed of May

Så här ser det alltså ut under regnskyddet som vi provisoriskt byggt. Nu väntar vi bara på poolsvetsaren. Personen som sätter dit en liner. Mycket oklart när någon ska ha tid dock… tydligen högsäsong för sånt här. 

Mixed of May

Cortenståls-lådorna! Kommer bli en sån där härligt rostig färg om ett tag. Och här blir det ooooodliiiinggg!

Mixed of May

Ett sovrum fyllt av Syréndoft!

Mixed of May

Well det var en maj det. Welcome June!

Frida · 8 months ago
Skönt att höra att någon annan också bygger pool själva och fått kalla fötter Kom in nu efter att ha preppat det sista inför morgondagens linermontage (i ösregn). Wish me luck! Förresten, cortenlådorna. Precis vad vi letar efter, STORA! Var hittade ni dom? Och lycka till med poolen!

Frida Billegren · 8 months ago
Haha vi monterade också liner i ösregnet. Måste varit på samma dag! Hoppas ni byggt ett bra tak, vårat höll tack å lov. Lycka till med allt. Lådorna kommer från rostikt.se, du kan designa din egen låda precis som du önskar. Kram Frida

Eva · 8 months ago
Hej Frida, underbara bilder och superhärlig blogg! Vi bygger också pool och jag undrar vad ni har valt för liner - allt ser så plastigt och fult ut tycker jag, svårt att föreställa sig hur det blir när det blir färdigt. Och cortenstålslådorna, var kommer de ifrån, älskar att de är så rejält stora. Kommer att bli superfint, härligt att Du delar!

Frida Billegren · 8 months ago
Hej och tack! Vi har valt en liner som heter renolit touch elegance. Typ den dyraste på marknaden då vi också tyckte alla andra kändes plastiga. Denna är helt okej för att vara plast tycker jag. Lycka till med era beslut. Inte det lättaste förstår er verkligen. Kram

Eva · 8 months ago
Tack för svar, Frida, tror vi har något liknande. Ser fram emot att få se slutresultatet här på bloggen, grymt imponerande att Ni bygger själva.

Frida Billegren · 8 months ago
Nu kan du se hur det blev på mitt Instagram.

Emelie Törling · 8 months ago
hallåååå hur svårt är det att bygga pool själv? vi tänker också göra en stenpool ehhhh lite smått panikit! KRAM!

Frida Billegren · 8 months ago
Hej! Skulle säga att det inte är det lättaste projekt att dra på sig. Som sagt så har vi lite kalla fötter om vi ens klarar det här själva i mål. Och stenpool dessutom, ingen aning hur svårt. Men lycka till med era planer och dela gärna hur det går. Varma hälsningar Frida