Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Hemmakatter och helt vanlig vardag | May 9, 2022 | The Way We Play

Hemmakatter och helt vanlig vardag

3 months ago

Ibland händer det att vi åker någonstans. Kanske till Farsta och köper någon blomma på torget. Och kanske att Stella väljer ut en ny top från typ Gina. Men inte allt för länge därefter och Bill utbrister, "Mamma, hem!" Hem mamma nuuuu!" Förstår ju att det är jag som fostrat honom till att bli en äkta hemmakatt! Precis som alla vi andra under detta tak.

Hemmakatter och helt vanlig vardag

Okej kanske att det är aningen sjukt hur mycket vi bara är här hemma. Skyller på poolen. Att vi är hemma och bygger på den all vår lediga tid. Målet är ju att den ska stå bad-klar till midsommar. Vore ju nått! För vem vill inte komma och bada liksom!!

Hemmakatter och helt vanlig vardag

Och nu har jag köpt ett nytt sånt där snajsigt foto-stativ med avtryckare. Förra gick ju sönder så himla deppigt. Och så onödigt med den plastbiten till ingen nytta. Men nu kan jag åter ta sånna här läckra bilder. Och leka att man har en alldeles egen fotograf som lurar där i vasken. Hej hej!

Tänker att jag drämmer av en hel drös med bilder från bara här hemma. Så har jag förbrukat alla mina resurser och bara måste bege mig ut för ny inspiration. Annars får jag ju bara lägga ner det här bloggandet. Skoja ba! Kommer aldrig sluta. Ni kommer fortsätta måsta glo på de här väggarna och allt i trä. Hahaha!!! Eller skoja igen, ni behöver verkligen inte läsa... eller jo snälla gå inte! Eller asså jag bryr mig verkligen inte. Lögn, ni känner väl mig vid det här laget. Sjukt jobbig människa.

Hemmakatter och helt vanlig vardag

Dockan och teddyhunden. Inte min hund utan mammas. Mamma och pappas som var här från Luleå i veckan och hjälpte till med poolen. Och detta är inte en Labradoodel utan en Irländsk terrier wheaten softcoat, om någon undrar. Jag vet ju inget om hundra men denna blir himla fin på bild måste jag säga, och matchar Bills frisyr så himla bra. Suck orka med mig liksom. Sånt går jag och tänker på. Herre gud alltså…

Hemmakatter och helt vanlig vardag

Dags att förbrukar alla bilder på när vi sitter och äter vår tredje frukost för helgen. Men nu kommer ni aldrig mer behöva se. Sista frukostbilden helt klart… ni ba näää du kommer inte klara av att inte posta det där igen! Ja ba, well säkerligen inte.

Hemmakatter och helt vanlig vardag

Hund barn gull krull. 

Hemmakatter och helt vanlig vardag

Förbruka förbruka… förbruka bilderna alltså. Om ni hänger med? Måste hitta ny inspiration och det nuuu… någon som vill åka på en weekend till Köpenhamn kanske? Nä det hinner jag ju såklart inte, poolen måste hinna bli klar. Det var ju bara det…

Hemmakatter och helt vanlig vardag

Och så den här vår-sommaren som aldrig önskar komma. Men kan ju försöka inspirera med en somrig look! Nu när man har fotostativ å allt. Okej, one shoulder vad säger vi om det? Kommer eventuellt bära med kavaj över sen när det verkligen blir av. Lite för blyg för det här BH lösa egentligen. Men det blir ju bra på bild i alla fall.

Hemmakatter och helt vanlig vardag

Så one shoulder it is! Funderar på en sån där baddräkt också… man kanske vågar det i slutet av sommaren?? Då brukar man ju inte vara lika brydd om allt.

Hemmakatter och helt vanlig vardag

Men denna top är i alla fall en sådan ribbad bomullsvariant. Himla fin från Arket. Känner för vita vanliga linnen också i ribbat. Snyggt, enkelt, bas typ. Men en sån som man kan ha BH under, mycket viktigt!

Hemmakatter och helt vanlig vardag

Men ändå snyggt med one shoulder, eller vad säger ni!

Hemmakatter och helt vanlig vardag

När Jonas tråcklat av sig bygg-stället. Blå-brallan och bygg-dojjan. Ikväll är det pause och han blickar tankspritt ut över bygget. 

Hemmakatter och helt vanlig vardag

För idag kom kantstenen som vi lyckats beställa. Kanten blir i granit. Hörnet som ni ser där på bild är just det. Och sedan blir det Offerdals skiffer runt om. (Obs, ser mörkare ut på bild än i verkligheten). Med en sådan oregelbunden läggning (svindyrt jag vet men vafan man lever bara en gång). Kommer bli läckert alltså! Jag är pepp. 

Hemmakatter och helt vanlig vardag

Blå-brallan får allt ligga där och vilar en stund. För ikväll blev det visst paus. 

Hemmakatter och helt vanlig vardag

Krämar ur det sista. En måndag efter maten och solen lyser så fint in på vårt kök. Kallt ute men vi har i alla fall ljuset. 

Hemmakatter och helt vanlig vardag

Mamman tar och röjer upp i köket, medan barnen kaosar upp till en cirkus bakom köksväggen. Men det är lugnt, mamman städar bara upp allt det där sen. Det vet ju alla vid det här laget. Tryggt ändå. Så kan mamman blogga om det sen och alla andra mammor förstår! 

 

Hemmakatter och helt vanlig vardag

Jag vet att ni förstår. 

Hemmakatter och helt vanlig vardag

Min vardag och mamman hon röjer. Gonatt min skatt och hemmakatt. Vi ses så en annan dag. 

Hemmakatter och helt vanlig vardag