Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Whats going on på bygget! | April 5, 2022 | The Way We Play

Whats going on på bygget!

4 months ago

Whaaat! Redan tre veckor sedan senaste blogginlägg?? Inte okej för en hängiven blogger som mig.  Men hur bryter man förbannelsen när man väl har kommit av sig?!!

Tänker att jag bränner av ett erkännande, liva upp stämningen lite. Här kommer det. -“Jag duschar sjukt sällan numera!” Allt började väl med pandemin. Avsaknaden av fräschör. Behövs ju liksom inte riktigt när man bara går här hemma!! Så himla bekvämt att inte duscha… för så sjukt jobbit att ta av alla kläder och ställa sig där och bli blöt. Och sen kommer ju allt det där med att man måste bli torr igen, och sedan kläder på alltihop. Latheten i att det är så enkelt att bara börja jobba. En kopp kaffe och så rullar timmarna igång…

Det var väl en bra start, okej hur tar vi det här vidare då? Någon som vill veta hur det går med bygget? Poolen!

Whats going on på bygget!

Smelly cat and pretty flower in a curvy vase. 

Whats going on på bygget!

Försöker bara se sjukt fräsch ut här nu, efter den textraden hehe… här på bilden helt och hållet super ren. 

Whats going on på bygget!

A cool face i svart vit sommarklänning, stylat med byxor under. Perfekt med brallor under kjolen så man kan börja använda sina sommarkläder lite tidigare. Superstylisten tipsar!

Klänning från &otherstories

"Okej hur tar vi det här vidare då? Någon som vill veta hur det går med bygget? Poolen!"

Whats going on på bygget!

Status på projektet är att vi börjat gräva. 

Whats going on på bygget!

Och lagt ut grus här på sidan. Här blir det en skiffergång med en upphöjd planteringsbädd längs gången. Tänker kanske rosor! En perenn rabatt som pallar gassande sol där efter väggen. 

Whats going on på bygget!

Här har vi det. Skiffret! Eller guldet!!

Whats going on på bygget!

"Status på projektet är att vi börjat gräva. Och lagt ut grus där på sidan av huset. Det är det som har hunnit hända typ. Och jag står bara där i fönstret och glor som en uggla!"

Whats going on på bygget!

Och nästa helg kanske vi börjar bygga ramen till bottenplattan. Kan det gå så smidigt tro!?

Whats going on på bygget!

Gull!

Whats going on på bygget!

En lördag mitt i  bygget med helgens upplaga av kids. Så fint att Stellas kompisar så gärna vill vara hemma hos oss. Har dem helst här hemma faktiskt. Ni fattar ju varför vi bygger pool nu väl! Men ibland blir jag bara super leds och säger, “Nu får ni faktiskt gå hem!” “Hem med er och välkomna tillbaka en annan dag!”

Whats going on på bygget!

My best weekend fast food. Köpe pasta-knytten med chark och lite ost. Så enkelt! Och gott.

Whats going on på bygget!

“Får jag gå från bordet?”

Whats going on på bygget!

“Okej vännen, du kan gå!”

Alltså vad gjorde man ens innan barn!? Kan verkligen inte förstå det nu…

Emma · 4 months ago
Snälla snälla säg att den där klänningen kommer in snart?! Jag ska på bröllop sista helgen i maj och denna vore PERFEKT (av vad jag kan se på bilderna). Om det nu mot förmodan visar sig vara en äldre kollektion - hur får jag tag på en?!?! Kan jag få hyra din? Hehe skoja. ELLER INTE???

Frida Billegren · 4 months ago
Haha du är för gullig!! Och nu har du tur! För klänningen är både ny och finns att köpa. Skynda skynda å klicka hem.

Sandra · 4 months ago
Hehe det här med att duscha, trixet är ju att göra det innan man går och lägger dig. Du ska ju ändå av med kläderna så att säga ☺️. Lång/kort whatever egentligen men den ska va vaaaaarm så att man är alldeles gosig efteråt. Naken rakt ner i säng alt i nattlinne och pyjamas och sen sover man som en bebis OCH känner sig fräsch på morgonen.