Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Konsten att gå upp i brygga för bröllop | April 25, 2022 | The Way We Play

Konsten att gå upp i brygga för bröllop

4 months ago

Wedding days coming up! Och även min bröllopsdag. Tar tempen på mig själv var år… gillar jag fortfarande min fem år gamla bröllops look? Jauuuaaa det måste jag säga. Skulle nog kunna ha exakt samma outfit idag igen. Eller så hade jag kopierat Fanny Ekstrands och hennes man Måns magiska city Paris wedding, här nu i vintras. Herre guuu så snyggt alltså!! Såg ni det eller!?

Om inte, förbered er på massivt inspo-bröllops-ögongodis! Lyckans ost till alla er som har bröllopsdagen kvar. Eller kanske planerar att gifta om sig, vad vet jag. Så himla härligt med bröllop det är ändå. Speciellt då också på bild!

Foto: Annica Eklund

Konsten att gå upp i brygga för bröllop

Litet och intimt covid-anpassat vinterbröllop i Paris. Men hade ju lika gärna kunnat vara på en vår eller hur!

Konsten att gå upp i brygga för bröllop

Älskar looken. Outfit från House of Dagmar och accar och skor från Chanel. Flott ska det va! Helt rätt att lägga kosingen på accar och skor i min mening. 

Konsten att gå upp i brygga för bröllop

Så coolt med fashionista-gäster klädda i svart. Fannys fashion vapendragare Linn Eklund känner ni väl också säkert till. 

Konsten att gå upp i brygga för bröllop

Älskar buketten. Skulle ju även passa till ett sensommarbröllop tycker ni inte!! Och kanske man kan skapa en liknande variant som vårbukett. I lite mer pastellig blommor då. Måste ju finnas nått liknande fast i våriga färger tänker jag. 

Konsten att gå upp i brygga för bröllop

Love the 70s touch of husband and pet. 

Konsten att gå upp i brygga för bröllop

"Tar tempen på mig själv var år... gillar jag fortfarande min fem år gamla bröllops look? Jauuuaaa det måste jag säga. Skulle nog kunna ha exakt samma outfit idag igen. Eller så hade jag kopierat Fanny Ekstrands och hennes man Måns magiska city Paris wedding, här nu i vintras. Herre guuu så snyggt alltså!!"

Konsten att gå upp i brygga för bröllop

Och så fint med slöja. Det hade inte jag. Ångrar det lite. 

Konsten att gå upp i brygga för bröllop

Vad sägs om en tiara från Chanel! Njaaa det hade jag kanske inte mäktat bära upp. Eller!? Varför inte. Slöja och tiara, när ska man få chans att bära det annars. Go for it!

Konsten att gå upp i brygga för bröllop

Slöja, vit klänning och så ett stort fat med ostron där mitt i alltihop. Allt flott i en och samma bild. Gu så härligt, precis sådär hade jag velat ha det om jag fick göra om. 

Konsten att gå upp i brygga för bröllop

Gulliga! Och ser ni, nu har hon bytt ut toppen. Så fiffigt klädombyte!!

Konsten att gå upp i brygga för bröllop

Och kjolen ser otrolig ut! Helt perfekt. 

Konsten att gå upp i brygga för bröllop

Så till tårtan. Det är svårt eller…  Ingen aning vilken slags tårta jag skulle välja?? Minns inte om vi hade någon speciell tårta exakt. Ska försöka berätta om vår bröllopsdag lite mer strax. 

Konsten att gå upp i brygga för bröllop

Fint klassiskt vackert. 

Konsten att gå upp i brygga för bröllop

Mycket snygga bilder tagna av Annica Eklund. Älskar känslan. Henne kan man ju kanske anlita om det går? Tänker på alla er som har bröllopet kvar då alltså. Eller som ska gifta om sig. Har jag sagt lyckans ost!?

Konsten att gå upp i brygga för bröllop

De är ju bara för coola. Fanny Ekstrand och Linn Eklund kan inte få nog av er. Och tack Fanny och Måns för fint och inspirerande bröllop, för alla oss lekmän där i ridån att titta på. 

Konsten att gå upp i brygga för bröllop

Okej så får ni se lite från vårt bröllop här då på slutet. Också rätt fint väl! Men man hade ju helt klart kunnat lägga till en slöja där bakom huvudet, inte sant. Attans! Det skulle jag ju ha haft. 

Konsten att gå upp i brygga för bröllop

Nu kan man ju tro att vi hade ett megaplanerat bröllop efter all denna bröllopsentusiasm från min sida. Men det hade vi alltså inte. Vi bokade bara stadshuset i Stockholm helt enkelt, och åkte dit med närmsta familj. Inget mer än så egentligen. Men trots sin enkelhet lyckades det bli ett av mina finaste minnen ändå. Och kul att Stella och Nicole fick vara med då också. Vi pratar om den här dagen än idag. 

Konsten att gå upp i brygga för bröllop

Fint, men jag kan inte sluta tänka på den där slöjan. Om någon vill kopiera min look så lägg till en slöja, lova mig det. Precis en sådan som Fannys. 

Konsten att gå upp i brygga för bröllop

Happy weddings my friends!

Lisa · 4 months ago
Blir såååå inspirerad! Jag o min fästman hade tänkt snabb-gifta oss pga kommande bebis men mitt i pandemi och som sagt väntande bebis så kändes det lite stressigt. Och som jag är glad att vi väntade och nu kan ha det att se fram emot!! Har klänning och slöja (!) klar! Ev skor och väska. Men känns skönt för det är tidlösa plagg! Och JA! Du skulle haft slöja. Kom o tänka på Kate Moss slöja (kanske att ni har lite liknande frisyr). Samt älskar allt med Fannys bröllop! Tack för fantastisk inspiration! Och vem vet, ni kanske kan göra som Elsa Billgren o ha ett andra bröllop och då passa på att ha slöja! <3

Jenny · 4 months ago
Så fina!! Vill gifta om mig…

kim · 4 months ago
undrar vart din klänning och dina skor kommer ifrån? tihi

Frida Billegren · 4 months ago
Hej! Skorna är Tory burtch och klänningen self-portrait. Ha en fin dag! /Frida