Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Around the pool | April 11, 2022 | The Way We Play

Around the pool

4 months ago

Inspirationen runt poolen!! Möblemanget. Tänker en mix av Mad Men i Palm spring och Call me by your names Italien. Där har ni känslan!

Lite retro sol-sängar från Fri form kanske. Med härligt kantiga mjuka dynor med knappar som buktar in sådär ni vet. Dynor i den helt perfektaste tonen av ljusaste gult. Eller någon bred rand kan också bli bra. Och en bit bort står så ett par rostiga, och delvis vitmålade gjutjärnstolar i snirkliga former. Ett vackert och brokigt par. Och så kanske ett galet tungt bord av marmor. Med rundade och mjukt slitna kanter, fullt med smuts och vacker patina. Där tar vi drinken i skuggan under äppelträdet, och skvallrar och smider sommarens alla planer. Gu så härligt, sådär måste det bara bli!

Så otroligt svårt att hitta de perfekta bilderna för att visualisera, men här kommer ifall fall ett försökt. Enjoy!

Around the pool

Den perfekta balansen mellan ordnat och bohemiskt. Säkerligen sjukt osköna att sitta på de där stolarna, men bara måste få ha sådana romantiska drömska gjutjärns stolar vid sidan av min pool. Känsla går alltid före praktiskt, som jag brukar säga hehe… Ibland ångrar jag vad jag sagt. Erkänner att jag hade fel… men oftast inte. 

Around the pool

Snirkliga gjutjärnstolar kring ett runt och nött marmorbord. Tungt och helt orubbligt står det där på skiffergolvet. Inget kan flytta det från dess plats. För all framtid står det nu där. 

Around the pool

Två sådana solbäddar med hjul. Sida vid sida i både regn och solsken. Med det helt perfekta och matchande retro-parasollet såklart! En trio där på högerkant. 

Around the pool

Häng gärna med på mitt Instagram om ni vill följa bygget av poolen i realtid! Lägger upp löpande där på stories för den som önskar se. Kanske kan vara lite intressant för någon! En så länge bara ett stort och smutsigt ler-hål. Så det här med möblemang är ju nog ganska långt fram i tiden tyvärr. Men drömma får man väl åndå!

Instagram frida_billegren

Hej hej!