Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Frida i fjällen | March 3, 2022 | The Way We Play

Frida i fjällen

5 months ago

När jag och Jonas precis hade träffats så ljög jag och sa att jag åkte skidor. Snowboard tror jag till och med att jag sa. Hur sjukt! Jonas fråga något som, “Åker du skidor eller?” och ja ba, stenkallt, “Ja absolut, det gör jag!” Utan att ens tveka en sekund. Så ljög jag honom rätt upp i ansiktet.

Stackars Jonas kan jag känna nu typ 15 år senare och tre barn in. Fast med den mest osportsliga personen man kan hitta. Vi får verkligen hoppas han uppskattar några av mina andra kvalitéer. För en sportig fru, det kommer han tyvärr aldrig att få med mig. Dessutom verkar det som, att jag avlar av mina osportsligt gener på kidsen. Nä nu överdriver jag, Stella och Nicole åker faktiskt i backen. Rätt bra dessutom när de väl kommer igång.

 

Frida i fjällen

Tanken av fjällen gillar jag ju. Om känslan var ungefär något sånthär! 

Frida i fjällen

Eller ungefär såhär!

Frida i fjällen

Men i verkligheten är väl det här den bästa looken jag kan åstadkomma, haha!

Frida i fjällen

My best rental ski outfit! Och så Stella och Nicole. Så gulliga på sina små skidor. Kom igen tjejer, nu kör vi barnbacken så mamma vågar!! Stella ba, suck.

Frida i fjällen

Körde några upp och ner för backen för att sedan ursäktade jag mig artigt. “Bill behöver nog faktiskt sova sin middagslur nu”. “Åk du med tjejerna Jonas”. “Inga problem för mig alls”. 

Frida i fjällen

Nämen jag sätter mig väl här vid stug-knuten. En kopp kaffe å gu så härligt allt känns nu. Bara gula Blend som saknar eller. 80-vibe full on. 

Frida i fjällen

Fortsätter tänka på ski-runway fashion. Miu Miu a/w 21 har väl ingen missat!!

Frida i fjällen

Paddat, mysigt och praktiskt snyggt!

Frida i fjällen

Sen kom en kompisfamilj och hängde på. Perfekt ny energi efter halva vecka in i sportlovet. Allt blir så mycket lättare när båda tjejerna får kompisar. Tips till alla unga som ska börja skapa familj. Matcha graviditerna med kompisar. Om det går såklart, ingen stress.  Men perfekt om man lyckas avla fram dem i kompispar. Som dessa två, Nicole och Lou. Så fina. Och så lycklig över att de är bra vänner. Och jag bästis med mamma Bea. 

Frida i fjällen

Hello här är vi! Mammorna. Snyggt när man kan ha solisar i backen, är det inte!! Och är det sol så är ju alltid jag glad. Det vet ju ni som känner mig vid det här laget. 

Frida i fjällen

Fancy lunch!

Frida i fjällen

Hela gänget. Glada snowboard-pappor och barn. 

Frida i fjällen

Apropå solisar. En till inspo-fjällen-bild. Såhär kan jag också tänka mig att ha det! My kind of fjällen mode. 

Frida i fjällen

Eller det här! Älskar retro i backen. 

Frida i fjällen

Bea inte långt ifrån. Love the look! 

Frida i fjällen

Utsikt från stugan. Hur fint!!

Frida i fjällen

Då sportar vi vidare då. Jag och Bill med skor på längst ned i backen. Detta med skidor var tydligen inget för Bill heller… och jag fattar honom!

Hej hej