New year´s fantasy

2 years ago

Känner för ett nyår fullproppat av glitter och glamour. Låter inte det härligt! Ni vet, kristallglas som klingar och spetsiga skor som glimmar. Och så ostron och champagne i ett överflöd. Egentligen då ett helt klassiskt typ av nyår då eller!? Haha jag beskriver så en klyscha, eller snarare tanken av ett nyår då kanske. Minus allt glitter, för minns inte att jag känt så mycket för bling som just detta år.

Får se om jag kanske sätter på mig en klänning jag köpte i en vintagebutik i London för hundra år sedan. Alltså vi ska bara vara här hemma så ingen big deal egentligen. Men vi har bjudit några få trevliga att fira med oss. Så om ingen blir sjuk och allting går som planerat, så kommer jag kanske sätta på mig just detta nummer tänker jag nu. En pärla från typ 60 talet eller liknande. Minns så väl när jag fann den, alldeles för dyr för min lilla budget på den tiden men jag köpte den ändå. Tänkte att jag kanske kommer till att gifta mig i den en dag?? Det gjorde jag så alltså inte, för det landade ju i en helt annan klänning för er som vet.

Till denna look önskar jag mig glossigt och transparent, rökiga ögonlock. Så som på en av bilderna här i flödet, så snyggt! Inte för att jag vet hur man gör för att åstadkomma just detta. Men men jag kan ju alltid ta och försöka.

Äsch nu kollar vi på lite inspiration som jag plockat ihop. Och så kommer ni få en glimts av 60-tals klänningen så också, där i slutet någonstans. Men lovar en full look när jag lyckats svassa ihop den! Eller så blir det bara all in svart med kavaj typ… men då är det väl det jag får ta och visa.

New Year´s fantasy

För inspiration till fest vill jag alltid falla tillbaka på 60-70 tals looken a la glamour gala. Ni vet Cher, Diana Ross, Bianca Jagger och det där gänget. 

New Year´s fantasy

Såg den här julgranen i mitt flöde och blev som besatt! Och nu har jag till och med försökt återskapa den här hemma hos mig. Men insåg snabbt att det krävdes så otroligt mycket glitter och fick miljöångest över all plast. Inte bra… så landade i något mellan mjölk. 

New Year´s fantasy

Även besatt av glitter på just skor. Love these med krystal bow.

New Year´s fantasy

Dun och fjädrar känner jag också för, också härlig glamour retro känsla på det. 

New Year´s fantasy

Glossigt rökiga ögonlock. Hur får man till? Funkar det med en beige/grå skugga och så massa gloss kladdat ovanpå eller? Testar det. 

New Year´s fantasy

Glitter, kristaller och förföriska fransar! 

New Year´s fantasy

Har någon byggt ett sånt där champangetorn? Jag har då aldrig gjort det. Kanske just detta nyår det kommer till att ske då eller!

New Year´s fantasy

Här är den. Retro klänningen jag snackar om!

Gott nytt år då alla mina. Mina är alltså ni, alla ni som väljer att läsa på denna blogg. Tack för att ni gör just det. Och hoppas innerligt ni önskar fortsätta följa mig in i det nya året. Ett nytt år fullt av inspiration och nya upptåg. Vi får allt se vad jag kommer hitta på. Ingen prestationsångest alls då eller haha… well jag brukar ju alltid komma på något brukar jag inte!

Paulina · 2 years ago
Gott glittrigt nyår! Jag kommer fortsätta läsa, detta är min absoluta favoritblogg.

Lisa · 2 years ago
Ääääälskar inspirationen och blev sjukt sugen jag med!!