Next project

3 weeks ago

Nu är det ju såhär att det är på helgen som jag lyckas ta några bilder. Och så försöker jag komma på något härligt att blogga om.

Men egentligen gick jag hela förra veckan och planerade för jag att skriva om att förlossningsvården är helt fucked up här i Stockholm. Och hur mina känslor rasar gällande det. För ni har väl hängt med i debatten de senaste par veckor. Och skrivit på namninsamlingar för en bättre förlossningsvård för våra födande kvinnor, och arbetsvillkor för våra barnmorskor. Om inte, gå genast in och skriv under nu! Det minsta vi kan göra eller hur! Länk hittar ni här.

Nu lyckades jag skriva lite om detta ämne ändå, fast egentligen orkar jag inte riktigt prata om det. Orkar liksom inte gå in i den känslan igen. Känslan av hur jag höll på och kämpade, för att få till min himla hemförlossning som i slutändan inte blev av. Kämpade för just den anledningen att få känna mig trygg, och att jag ville vara garanterat minst en barnmorskor vid min sida. Sjukt att det inte är en självklarhet. But lets not go there! Blir bara så arg.

Next project

Nä nu vill jag bara sticka huvudet i sanden och prata om current situation renovering/inrednings projekt här hemma. Barnrum alltså. Det svåraste att inreda eller?? Delade meningar där, men jag tycker i alla fall att det är skitsvårt. För ungar har ju så mycket fula grejer haha… förlåt men så är det ju faktist. 

Next project

Vinterns projekt är alltså att röra om här i grytan. Byta plats på alla rummen och alla människor som bor här. Tänker att nu jäklar ska jag få till det här inne i barnrummen! Om vi nu ska börjar om på noll överallt, så borde jag ju ha alla chanser att lyckas menar jag. 

Next project

Måste försöka få upp den fina himmelsängen igen bara. Var så fint när den hängde där i hörnan över huvudkudden, men slets ner typ hundra gånger. Och nu ligger där nere i hobbyrummet i en deppig böshög. Och väntar på att bli lagad. 

Next project

Men hyllan här blev ju himla bra måste jag säga. Den byggde vi själva! Skryt igen. Men himla praktiskt alltså  för allt smått. Alla miljoner leksaker. Så tänker att det blir ju prefekt då att Bill tar över just det här rummet med perfekta småbarnshyllan. Bill, snart är perfekta leksakshyllan all yours! 

Next project

Nu spanar vi in här. Gröna rummet är för tillfället vuxenrum med tillhörande spjälsäng. Men kommer alltså förvandlas till Stellas rum. Och rosa rummet kommer bli Nicoles. Där har ni ekvationen för markplan. 

Next project

Mellanakt Croissanter! Mitt bästa life hack. Frysta croissanter från Ica. Varsågod, just spread the word my friends!

Next project

Jag bara älskar helg. Vi glider runt och barnen sover länge (obs gäller ej Bill men det fattar ni såklart). Planerar, städar och sorterar. En cleansande känsla, för nu startar vi på nytt. Nu fräsch vecka!

Next project

Okej då kikar vi lite här nere då. Det största projekten of them all. Mitt och Jonas blivande sovrum!! Nu gästrum. Känslan när jag lyckades rensa ut de där två förråden alltså!! Så himla nöjd med mig själv… så jag var bara tvungen att fotografera verket. För att visa mig själv att jag verkligen gjorde det. Nu är det bara att ringa en hantverkare och starta projektet. Wohoo lets do this! Så himla peppad/renoveringsångest!

Next project

Dessa två förråd ska alltså bli en stor walk in closet. Heltäckningsmatta som flyter mellan rummen. Kan bli pampigt värre, tror ni inte!!

Next project

Förråds del nummer två. Längtar efter att få slå upp den där väggen alltså. Min vision är glasklar. Bara de här tråkiga delarna med bärande väggar, element och obestämda rör?? Men men det får allt bara lösa sig! 

Next project

Firar mina framgångar med en liten utflykt till Zetas. “Igen!?” “Var du inte där nyss!?” Ja det var jag, men det är bara så härligt på Zetas såhär års. 

Next project

Älskar små utflykter just hit på en höst, har jag precis kommit på. Köpte mig en Amaryllis och tog en kaffe med min bästis och några barn. Och om två veckor är det julmarknad berättar unga tjejen i kassa. Hur härligt, då kommer vi helt klart hit igen!! 

Next project

Jobbat upp ett blekt skirt vinter fejs! Och det blev ju riktigt kallt denna helg, så fick minsann chans att testa mitt nya winter fashion. Här i stickade accessoarer från min egna kollektion för &Other Storeis. Stolt som en tupp! Hoppas ni gillar. 

Next project

Mysigt med en fika ute i det fria. Med massa härlig och krispig vinterluft. Breathe in breathe out!

Next project

Hunden Nickie var med. Jag superallergisk vågar aldrig klappa. Trist. “Det tycker du ju inte”, säger min kompis Bea nu! Nä haha du har rätt, jag är verkligen ingen djurmänniska. Hemska person. 

Next project

Min flock personer lugnt strosandes i motljus. Tacksam för denna dagen. 

Next project

Well mina vänner more to come. Nästa upplaga blogginlägg kanske vi kan börja jula oss lite!? Småplanerar för en aningen kitschig jul i år. Det kan jag ju avslöja som en liten cliff hanger inför nästa vecka hehe. Förra året var det ju all about popcorn girlanger, torkade apelsinerskivor och granbarrskranser. Nä nu gör vi väl nått nytt! Ska visa mer hur jag tänker. Alla som älskar julpynt, räck upp en hand nuuuuu!

Next project

Och avslutningsvis en bild på mig på SÖS med liten nyfödd Bill på armen. Som en hyllning till alla fantastiska barnmorskor här i vårt ojämt fördelade land. Glöm nu för all del inte att skriva på namninsamlingarna för en bättre förlossningsvård för födande och arbetsvilkor barnmorskor. Nu banne mig måste vi få en förändring gällande detta. En barnmorska per födande, måste vi ju kunna kräva!!

Länk till namninsamling hittar ni här.

Eva · 3 weeks ago
Roligt att få se lite av din design. Även kul att se de få gånger någon outfit skymtar förbi. Vore jättekul att få se fler outfits om det skulle vara nåt du kunde tänka dig. Tack för en inspirerande blogg. Mvh Eva

Frida Billegren · 3 weeks ago
Hej Eva och tack för ditt fina meddelande. Det gläder mig att höra att min blogg kan inspirera. Ska verkligen försöka få till fler bilder på diverse looks, dock det svåraste!! Kanske ska ta och investera i ett sådant stativ?! Så kan jag vara min alldeles egen fashion photographer. Varma hälsningar

Jenny · 3 weeks ago
Nu har jag köpt din design på Stories, hoppas kunna bära upp den lika fint som du. Älskar även inläggen om ert hus, ger mig mod att behålla 70-talsstilen i mitt nya 70-talshus, som annars verkar förväntas totalrenoveras till vitt och nytt.