When mom comes back from paris

2 months ago

Insåg precis att det nog är över tre år sedan jag lämnade Sveriges gränser sist. En pandemi plus en graviditet that’s why! Men nu är det så att jag tog mig till Paris. Hela vägen till Paris och tillbaka igen.

When mom comes back from Paris

Kanske att jag tog mig hela vägen hit till Paris, men mestadels spenderade jag det alltså här inne. Inne på &Other Stories vackra kontor! 

When mom comes back from Paris

Hej hej här har ni mig. En tidig morgon påväg upp till vår kontorsvåning. Dock inte en människa så långt ögat kan nå. Fransmän börjar tydligen jobba typ 9.30 som tidigast. Så får nog bara vänja mig vid den nya seden. 

When mom comes back from Paris

Inside the office. Plenty of room for inspiration!

When mom comes back from Paris

Ytterligare en soffa jag vill ta med mig hem!

When mom comes back from Paris

För här jobbar alltså jag! Förlåt måste få skryta lite nu. Jag dör så vacker byggnad. Paris Paris Paris. Nyp mig i armen!

When mom comes back from Paris

Långa dagar och snabba middagar på någon restaurang i kvarteret… för att sedan stupa i hotellsängen. Trött men ack så glad och peppad! Kommer bli så mycket fina väskor och smycken till våren det kan jag lova er. 

When mom comes back from Paris

Hej då Paris, vi ses snart igen!

When mom comes back from Paris

Sådär så var mamma hemma igen. Jag, Nicole och Bill firar med fredagsdryck, chips och gröna oliver. Allt som det brukar vara! 

When mom comes back from Paris

Vad säger du Nicole. Var det okej att jag var borta lite? 

When mom comes back from Paris

Bill verkade faktiskt ganska obrydd om att jag varit borta… Verkar mest tycka det är kul med fredagsmys! Jippie så gott med chips. 

When mom comes back from Paris

Plötsligt händer det! Kolla antika spegeln jag köpte på Blocket för typ 1,5 år sedan. Som denna helgen äntligen kom upp på väggen. Och plötsligt fick rummet liksom en ny dimension. En ny vy genom speglingen!

When mom comes back from Paris

Och tuplanlökarna lyckades komma i jorden. Så nu kan vi också börja drömma om våren! En härlig tanke. 

When mom comes back from Paris

Jag planterar tulpaner och Jonas söver ner Bill för eftermiddagslur. Love the look Jonas. 

When mom comes back from Paris

Magiska dagar i slutet på september. 

When mom comes back from Paris

Städade lite bland krukorna på altanen. Den sista solrosen på svaj!

When mom comes back from Paris

Så avslutas dagen med en liten aperitif i solnedgången.

When mom comes back from Paris

Och inviger de nya Orreforsglasen köpta på Tradera. Varit så sugen på små fina vinglas på det senaste. Känns väl också lite franskt på nått sätt. Visst gör de det! Tänker på en fransk liten bistro på någon krokig liten gata. Så härligt!

When mom comes back from Paris

Bon appetit! Och godnatt. Så går solen sakta ner och vi kryper oss in i stugan. 

Anna · 2 months ago
Åh Paris och vilket drömjobb:-) Jag älskar & Other stories väskor! Just nu är jag sugen på den som är i två färger och lite bucket eller vad den kallas...finns i svart och grönt med. MEN vad tror du om den tvåfärgade, håller den ett tag? Tycker den är så fin men den är ju såklart inte så klassisk, eller?! Tack för en rolig och inspirerande blogg!!

Frida Billegren · 2 months ago
Hej Anna! Vad roligt att du gillar stories väskor och att min blogg kan inspirera dig! Vet inte exakt vilken väska du menar men på frågan om trenden för tvåfärgade väskor kommer hålla i sig så är svaret helt klart JA! Tror verkligen en klassisk modell i blockade färger även kan funka som en bas. Men jag är ju också mer förtjust i föremål som sticker ut en aning. Men kan lova framåt både en hållbar kollektion av tidlösa designs samt härliga roliga high lights! Hoppas du kommer hitta en väska du gillar. Kram och tack för att du läser min blogg!

Anna · 2 months ago
https://www.stories.com/en_sek/bags/totes/product.smooth-leather-tote-bag-brown.0805461006.html Tack för svar☺️ Det är den här o den har ju lite båda i sig, ngt som sticker ut men ändå klassiskt. Det gillar jag! Svarta väskor har jag, bruna med, men en med både och är ju genialisktSåg ngn bild från Elle Danmark tror jag där någon hade en kappa i samma tema o det var ju så fint! Ser fram emot det som kommer då oxå!!