Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/thewaywe/thewayweplay/wordpress/wp-content/themes/thewayweplay/functions.php on line 124
Bedroom inspiration | September 5, 2021 | The Way We Play

Bedroom inspiration

11 months ago

Har en idé om att göra om gästrummet i källaren till mitt och Jonas all in dream bedroom. Ett perfekt projekt att kick starta hösten med!

Bill börjar bli större och skulle behöva ett eget rum om inte allt för lång tid. Och på markplan har vi nu tre sovrum på rad, perfekt att hålla ihop alla kidsen där tänker jag. Så får de även ta över badrummet där uppe så slipper jag dela. Tjejerna har nämligen redan börjat nalla på mina produkter!! Jag vill bara gömma mig där nere i källaren och låsa in mina serum och sminkgrejer i en väl försluten låda haha. Do not touch!

Här kommer i alla fall ett litet plock från Pinterest. Tänker mig ett lyxigt 70´s inspirerat sovrum med massa mörkt trä och heltäckningsmatta som fortsätter in i en enorm magisk walk in closet… oj oj oj det här kommer bli dyrt kan jag gissa.

Bedroom inspiration

Skulle gärna plocka in nått härligt mönster som talar lite tidigt 70-tal. Tänker sammet och maffig heltäckningsmatta.

Bedroom inspiration

Varma guldiga toner.

Bedroom inspiration

Svårt att hitta mönstrade och lite annorlunda heltäckningsmattor märker jag nu när jag börjar googla runt. Någon som har ett bra tips?

Bedroom inspiration

Kul med någon lite oväntat accent som rött eller en galen turkos. 

Bedroom inspiration

Alltid fint att blanda en lyxig olivgrön med beiga toner.

Bedroom inspiration

Funderar på en fondvägg i trä. Och då kanske en mer enkel matta i beige. 

Bedroom inspiration

Måste hitta den perfekta fåtöljen som får pryda ett hörn. 

Bedroom inspiration

Walk in closet i valnöt det önskar jag mig. Så elegant. Denna från Kvänum. Skulle ju matcha köket fint men blir nog lite för dyrt för oss.

Bedroom inspiration

Lyx lyx!

Bedroom inspiration

All pictures from Pinterest. 

kim · 11 months ago
wow, jäklar va fint!!!!!!! (jag lärde mig nyligen att Master bedroom anspelar på tiden då man hade slavar, och att Main bedroom är mer rimligt att kalla det i dessa tider)

Frida Billegren · 11 months ago
Är det sant!! Ja det låter ju rimligt nu när jag känner på ordet… Tack för upplysningen, så kan vi ju inte fortsätta säga då helt enkelt. Jag ändrar genast.