Tropic sunday

3 months ago

Hello små vänner, hur mår ni?

Det är söndag och det är den sista helgen innan semestern. Och Stella har varit på kollo sedan förra onsdagen!! Allting känns så konstigt utan vår arga lilla pre teen. Arga, coola och charmiga Stella, nu längtar vi verkligen efter dig! Men medans vi väntar på att du ska komma tillbaka leker vi att vi är tvåbarnsfamiljen som åker till Saltis med picknick-packningen under armen och badar.

Stella, du skulle bli grön av avund om du såg oss nu. För idag byter vi ut sjöbadvattnet mot härligt friskt havsbad.

Tropic Sunday

Idag är det söndag och en helt underbar dag. 28 grader i luften och strålande sol. Precis mitt bästa väder, ja det är det verkligen idag. Typ dagar som dessa jag lever för, vet nästan inget bättre än det här. 

Tropic Sunday

Eller vad säger du Nico!? Visst bara älskar vi tropiskt sverige väder!!

Tropic Sunday

Och så här blev dagens beach camp!! Lite ordnat lite kaos… så som det ska vara. 

Tropic Sunday

Ett lite cleanare utklipp från verkligheten, några få saker som jag arrangerat just för att ta denna bild. Mackan, brillorna och så hatten. Gör det för att det ska bli en fin bild och att ni ska bli inspirerade. Men förutom det,  jag måste bara få säga att jag blev överdrivet nöjd med dagens strand feast. Dijon, skinka och chevre rulle. Så gott!! Och så något sallads blad och en skiva tomat. Alltså jag är ett proffs! Okej nu ska jag tagga ner med skrytet. 

Tropic Sunday

Orkade inte med kaoset vid picknick filten. “Jonas ta en bild på mig när jag sitter här istället!”

Tropic Sunday

Okej den här bilden blev lite väl överdriven, men visst blev den fin! Skryt igen. Ångrar nu att jag inte tog en mer vanlig bild på mig själv… poserade såhär på hela filmrullen. Hade visst någon artistisk idé om resultatet. Piiinsaammmt!!

Tropic Sunday

Saltis alltså! Inget slår vattnet här ute. Så himla fint.

Tropic Sunday

After nap. Play at beach. 

Tropic Sunday

Mamma, pappa och två barn, så himla enkelt! Skulle jag känna så gällande tre barn om jag skaffar en fjärde kanske?? Hmmm värt att tänka på. 

Tropic Sunday

Alla älskar vi väl beach play. Gullig Bill i sin fina randiga baddress. 

Tropic Sunday

Och så lite mer picknick kaos. 

Tropic Sunday

Play, play and sandy art shaped like a mermaid. Läckert.

Tropic Sunday

Så slog klockan midnatt. Som vanligt när jag försöker få till ett inlägg här. Och Jonas suckar vid sidan… blir du aldrig klar någon gång. Hur kan det ta så lång tid att göra ett sånt där blogg-inlägg egentligen??

Alltså jag fattar inte… kan inte svara på den frågan.

Men men nu blir det i alla fall full rulle jobb fram tills fredag då semestern börjar. Och på fredag då också Bill fyller två år! Tänk att det då är två år sedan jag startade denna blogg. 

Finns det någon av er som varit med från starten kvar?? Vore ju så kul å höra!! Hur många av er går in och läser här fortfarande ibland? Om det finns någon får ni gärna skriva en liten hälsning, och önska gärna få höra vad ni vill att jag ska skriva mer om… det skulle jag tycka var så trevligt. 

Trevlig sommar! Puss.

Johanna · 3 months ago
Varit med från starten :) Älskar att läsa om huset, trädgården (före/efter) och 3 barnslivet!

Paula · 3 months ago
Jag har läst från start! Gillar att du verkar ha humor och inte tar bloggandet på så stort allvar! Får man fråga vilken strand ni var på i Saltis? :)

Frida Billegren · 3 months ago
Vad roligt att höra att du uppskattar mitt sätt att blogga på. Hoppas du fortsätter läsa! Vi var vid Vårgärdsbadet, men säg det inte till nån ;-) lets keep it a Secret.

Tanja van de Meulebrouck · 3 months ago
Jag läser sen start! Har mitt andra barn i exakt samma ålder som Bill så började som Prego för att få lite pepp.. inspireras av dina varma skildring av familjeliv (utan att vara romantiserande), din lättsamma och jordnära attityd och hoppas få fortsätta hänga med precis som nu!

Frida Billegren · 3 months ago
Gulliga du! Tack för ditt fina meddelande. Blir så glad att höra att jag kan inspirera och peppa dig. Stor varm kram och trevlig sommar /Frida

Mathilde · 3 months ago
Hej hej, Jag är inne och läser lite då och då. Måste ha varit med från start för jag började läsa när du var gravid. Jag fick min tvåa under samma period.

Ebba · 3 months ago
Läst sen start! Var precis nygravid med min första bebis och tyckte det var så härligt att se ert liv med 3 barn. Kanske inte blir 3 för mig men vem vet! Ändå uppvuxen med två syskon

Maja · 3 months ago
Jag har varit med sen starten! Grattis Bill!

Lovisa · 3 months ago
Jag har läst sedan start! Fick mitt tredje barn samtidigt som du och han har två storasystrar i samma åldrar som dina. Gillar inspirationen, din humor och ditt sätt att skriva! Läser gärna mer om tvåårslivet, syskonrelationer och pre teen-känslorna. Och tips på enkel matsom alla barnen gillar ... Glad sommar!

Frida Billegren · 3 months ago
Hej Lovisa vad roligt att höra från dig och att du uppskattar min blogg. Ska verkligen försöka twista in lite mer om syskon och barnen i mina teman. Dock kan jag inte lova att jag har nått smart tips gällande mat som alla gillar haha sliter mitt hår här hemma!! Stor varm kram och trevlig sommar till dig med. /Frida

Pet · 3 months ago
Också med från start, tror jag googlade vattenförlossningar gravid med trean och hamnade här:) Så gullig blogg, familj och underbart hus! Du är jättefin på bilderna, bra stylat/instruerat av dig! Önskar er en härlig semester med många salta bad!

Frida Billegren

Frida Billegren

Designer för &otherstories. Bloggar om livet i 70´s villan med tre kids. Interiör, mode och family life. Välkommen till mig!

Instagram: frida_billegren

frida.billegren@gmail.com