Women get-a-way

3 months ago

Egentligen skulle jag ju checka in på Ellery Beach house för att fira min 40th birthday. Hade sms:at en heads up i god tid till ett gäng kvinns. Pls note! Pls Alert! Skriv genast in i era kalendrar, där i parentesen någonstans.

En notis i parallellen vid något slags datum. Kanske någon gång under just denna vår, kan vi komma att fira min födelsedag… bara eventuellt då alltså. Bara så snart restriktionerna vill till att lätta. Kanske att man snart kommer kunna sitta minst åtta personer på en restaurang!? Och dricka drinks fram tills minst tio på kvällen, eller!? Förväntar mig absolut inget mer än så egentligen!

För att sedan bara skita i allt. Äsch skit samma, nu bara struntar jag i detta med något slags födelsedagsfirande. Vi drar dit bara ut några få, helt utan någon som helts anledning. Eller bara för att få en liten mini semester. En enkel vardags-semester, från morgnar med kladdiga polarmackor… framför barnkanalen på gammel TV:n. Och att hämta på föris i rättan tid och jonglera pre teens gällande huruvida de ska få hänga i Farsta centrum tre eller fem dagar i veckan under sommarlovet.

Ja typ så. Den anledningen alltså. Skit i födelsedagen, för det var ju länge sedan nu.

women get-a-way

Låt oss bara leka glamour drottningar för en kväll. Behöver inte vara nått mer än så. Och jag tröttnar ju aldrig på den leken!

women get-a-way

Och att få strassa runt vid poolen och låtsat att jag är i Palm spring in the 70´s. För hur härlig är inte den tanken. 

women get-a-way

A 70´s vaca med min BFF Bea! Är vi inte gulliga?? Känner oss rätt gulliga i alla fall. Ingen kan väl tro att vi är 40 eller!? Känner mig ju fortfarande som 27 och ett halvt typ. Fast så tänker väl alla… ja ja ja jag fattar väl det. 

women get-a-way

En pattern mix! Inspirationen bara flödar, till alla mina renoveringsdrömmar hemma i villan. Tänker nu på ett glammigt master bedroom nere i källaren. Mönstrad 70´s inspirerad heltäckningsmatta, och så en walk in closet. En lyxig platsbyggd garderob i mörkt rustikt trä. Dröm, dröm, dröm. 

Får visa mer om de tankarna sen!

women get-a-way

Och plötsligt dyker Georgia och Carro upp där i min Palm-springs-fantasi, gu så trevligt! Välkomna till min spontana middag. Jag firar alltså inte att jag fyllt 40!!

women get-a-way

Och efter regn kommer solsken! Härlig solsken som liksom studsar in på restaurang-dukningen. 

women get-a-way

Snabbt ut för en liten extra foto shoot mellan skurarna. Smygfotar tillbaka på mästerfotografen. Super coola Bea… min alldeles egna och privata influenser fotograf.  

women get-a-way

Alltså hon vet nog inte att det är så jag tänker om henne. Att jag hela tiden bara leker influencer och att hon är min alldeles egna photagrafer. Eller jo förresten, det fattar hon såklart. Här i gammal klänning, och skor ni säkerligen sett hundra gånger… men men. 

women get-a-way

Jag får ju alltså inget gratis! Så ingen influenser alls då det vill säga haha… bara en 40 årig wanna be. Sorgligt eller!? Men kom ihåg detta är min fantasi, jag får tänka precis vad jag vill. 

women get-a-way

After dinner. Women in Ellery beach house cozy retro robes.

women get-a-way

Bastu och bad, aningen tipsy. För här och nu har glamour-drottningen förvandlats till den naturnära norrlänningen igen! 

women get-a-way

Nature and a dreamy Stockholm view!

women get-a-way

För att sedan dröna bort i någon uppvärmd pool, och dricka alla drinkar som kan hinnas med… innan baren stänger vid 22.30. Den perfekt timing egentligen, behöver ju verkligen inget mer än så… så här säger vi alltså godnatt. Godnatt från Ellery Beach house. Det var trevligt minsann. 

Nina Medicina · 3 months ago
Men HUR härligt!! Du är den coolaste influencern jag känner. Så härligt att du äntligen fick det fir du förtjänar!! PUSS

Frida Billegren · 3 months ago
Puss och tack för att du finns fina magiska vän!

Frida Billegren

Frida Billegren

Designer för &otherstories. Bloggar om livet i 70´s villan med tre kids. Interiör, mode och family life. Välkommen till mig!

Instagram: frida_billegren

frida.billegren@gmail.com