Feel good road trip

4 months ago

Var ska jag börja!! Är så peppad över att få berätta om min helt magiska helg hemma hos Nina Medicina. Och hennes nystartade retreat ute på den Skånska landsbygden. Ett retreat med glamping, breath work och sound healing. Och så den berömda kakaon såklart!! Inte att förglömma. Men lugn lugn jag ska berätta allt, och lite mer därtill…

Men kan vi börja att prata om att jag faktiskt tog mig i kragen, och lämnade familjen och bara drog!! Är det bara jag som tycker det är HELT otroligt!!

Det är alltså inget jag gör helt lättvindigt ska ni veta, för det inre motståndet var enormt. En vargmammas besatthet av,  jag-måste-vara-här-hemma-forever- annars-dör-säkert-typ-alla-barneeeen… Eller så dör säkerligen jag längst vägen i en mycket allvarlig bilolycka…så lika bra att jag inte åker någonstans. Vore ju så synd om de små barnen skulle bli moderslösa bara för att jag önskar ta en pausa i en kvart. Hänger ni med i tankesättet??

 

Feel good road trip

Men jag tänkte också att ångesten säkert skulle lätta bara jag satte mig i bilen.. och det gjorde det såklart! Första pausen i Gränna vid ett vackert rapsfält. Visst är det fint!! Det är fredag och mitt leende är nu från öra till öra. Så stolt över mig själv att jag vågar åka bort en helg. Och så tomatplantor i bagaget, som jag lovat Nina att hon skulle få. Lyckan är nu total.

Feel good road trip

Kommer fram i hällregn och möts av mitt lilla skogsdjur. Där är hon! Naturkvinnan från den stora staden, som sadlade om allt och vågade satsa på något helt nytt. Alltså hur imponerad blir man inte av sådana personer. En sann inspiratör!

Feel good road trip

Men så kommer solen och jag vill såklart tro att det är ett sign. Ett tecken på att det är precis här vi ska vara, just precis i denna stund. Allt känns liksom bara så spirituellt när man är tillsammans med Nina. Allting är spirituellt när man är tillsammans med Nina. 

Feel good road trip

Landar efter bilresan med en härlig kopp ceremonial cacao. Mums så gott!

Feel good road trip

"Är så peppad över att få berätta om min helt magiska helg hemma hos Nina Medicina!! Och hennes nystartade retreat ute på den Skånska landsbygden. Ett retreat med glamping, breath work och sound healing. Och så den berömda kakaon såklart!! Inte att förglömma."

Feel good road trip

Ny dag och nya äventyr. Jag visar upp mina torra och eksemiga händer, som typ fördärvar mitt liv. Så här får jag ett värmande örtbad att hålla tassarna i. 

Feel good road trip

Nina berättar att det är valört och att det har läkande effekter på vävnader och leder. Alltid värt att testa!! Kändes faktiskt lite bättre efter detta bad. Så skönt. 

Feel good road trip

Morgonstund på den lilla trappen. Sedan off för vår mini road trip ner till beachen och Österlen. En timmas bilfärd genom det vackra skånska landskapet. Gu vad fint det är här nere alltså! 

Feel good road trip

Lunch stop på ett litet creperie!

Feel good road trip

Glad i hågen. Peppad över typ allt!!

Feel good road trip

Asså kolla här, ja ni fattar! Det är bara för mycket. Säger inget mer än så. Och sååå gott. Kolla rapsfältet liksom!

Feel good road trip

"Men så kommer solen och jag vill såklart tro att det är ett sign. Ett tecken på att det är precis här vi ska vara, just precis i denna stund. Allt känns liksom bara så spirituellt när man är tillsammans med Nina. Allting är spirituellt när man är tillsammans med Nina." 

Feel good road trip

Äntligen fram vid havet och den tropiskt vackra stranden. Detta var lite av en målbild för mig. Att bara få komma hit och bara vara.  Fri som en fågel det är jag just nu. 

Feel good road trip
Feel good road trip

Och Nina är vacker som vanligt. Låter lite som vi är kära, ja det är vi nog också haha… 

Feel good road trip

Kolla så romantiskt vi har det. Solen skiner och vi är bara så glada. Hur härligt!

Feel good road trip

Okej… detta får bli första delen av detta inlägg.

I nästa avsnitt ska jag berätta mer om Ninas retreat och hela verksamhet samt filosofi. Och är ni bara så nyfikna att ni liksom inte kan hålla er. Ja men då kan ni gå in och läsa om allt på hemsida. Jag kommer helt klart komma tillbaka lite senare under semestern för att vara med på ett riktigt event, tillsammans med andra magiska soul sisters. Can´t wait for that! 

Hemsidan hittar ni snabbt och enklast om ni bara klickar här

Tjohej!

Frida Billegren

Frida Billegren

Designer för &otherstories. Bloggar om livet i 70´s villan med tre kids. Interiör, mode och family life. Välkommen till mig!

Instagram: frida_billegren

frida.billegren@gmail.com