Beauty edits

7 months ago

Fortsätter från frågeinlägget. Som jag öppnade upp för sådär tio veckor sedan… Och du som frågade om min hundvårdsrutin har säkert gått vidare med ditt liv. Men du, här kommer svaret ändå. På frågan du säkerligen helt glömt att du ställt.

För jag har precis kittat upp mig i badrumsskåpet! Från att ha använt ACOs billigaste dagkräm en längre tid. Slarvigt slafsande runt om i fejjan, som en kletig hinna som aldrig riktigt vill tränga in. Till att nu ha uppgraderat mig, till vad jag vill tro är Rolls-Royce av produkter. Varsamt utvalt av en expert till vän. Så låt oss prata lite hudvård ändå, trots att jag egentligen inte vet någonting.

Beauty edits

För det är ju jag som är personen som lyssnar till andra. Tyst observerar jag när kompis-experterna uttalar sig. Om termer och ingredienser. Namnen och orden som sakta går in genom ena örat, och sedan snabbt ut genom det andra. Jag lyssnar intresserat och observant. Ställer kvicka motfrågor och upprepar namn… men sedan minns jag ändå  ingenting.

Och den här studie-dokumentär-serien om hudvård på SVT. Sanningen om hudvård. Har ni sett den eller!! Alltså den gjorde mig bara än mer förvirrad. Det kan bara inte stämma, att allt vi bara behöver är den där jäkla plåtburken från NIVEA. Nej det vägrar jag tro på! Haha skojar bara, kommer ju såklart köpa den så snart jag går förbi ett apotek. 

Beauty edits

"Från att ha använt ACOs billigaste dagkräm. Slarvigt slafsande runt om i fejjan, som en kletig hinna som aldrig riktigt vill tränga in. Till att nu ha uppgraderat mig, till vad jag vill tro är Rolls-Royce av produkter."

Beauty edits

Här har vi mitt gäng produkter då rå. Trevandes ska jag försöka berätta vad de heter…

Beauty edits

Här är kittet som min expert-hudvårds-vän godhjärtat plockat ut till mig. Alltså så ljuvliga, som en smekning mot min kind. Men på riktigt så försvann beläggningen och orenheten längs mina kindben nästan som över en natt. Kan ju bara inte vara placeboeffekt! Nä det vill jag inte tro. 

Elemis Pro-collagen clearing balm, Waso Shiseido fresh jelly lotion, Elixir Niactil (serum), Dermaceutic Instense Moisturizer Hydratant Intense. 

 

Beauty edits

Den här ögonkrämen har jag själv googlat mig till. Det var någon sömnlös natt när ringarna under ögonen från ammande månader blivit allt för djupa. En skön och fet ögonkräm. Perfekt för trötta torra mamma ögon. 

Kiehl´s creamy eye treatment with avocado

Mums!

Beauty edits

Och jag bara älskar Exuviance produkter. Vill man testa någonting som verkligen ger effekt direkt. Då är detta verkligen märket att gå till. 

Exuviance Heel & Elbow Dry skin Repair. 

Perfekt nu om ni vill kitta upp nariga hälar inför sommaren. Ger verkligen omedelbar effekt!!

Beauty edits

Tror någon frågade om smink också. Så här kommer mitt bästa foundation tips och världens bästa glow kräm för glossiga härliga cheekbones. 

Bobbi Brown Skin Long-wear weightless Foundation SPF 15 Full cover och Bobbi Brown EXTRA Bare glow. 

Voila!