Nu ska jag sluta tjata om min födelsedag

9 months ago

Okej nu lovar jag att detta blir det sista inlägget gällande min födelsedag. Ett sådant jäkla tjat tänker säkerligen ni. Men önskar bara visa lite bilder från den stora dagen. Min stora dag. Fyrtio bast det är jag!

Och stor tack till alla er som skrev fina frågor till mig i förra veckan. Dessutom så upptäckte jag precis nu massa dolda inlägg. Har nyligen uppmärksammat att ibland hamnar era kommentarer i spam, och så måste jag gå in och godkänna för att de ska synas här på sidan. Så ledsen om mina svar kom sent till några av er. Men jag planerar för att köra lite svar-inlägg nu snart framöver. Gu så kul nu har jag ju massa att blogga om!! Så håll ögonen öppna så kommer matiga inlägg gällande stil, mode och familjeplanering inom kort.

Nu ska jag sluta tjata om min födelsedag

Så till födelsedagen. Dagen började med ballonger, paket och champagne på sängen. Och så massa barn i hög. Frågar mig fortfarande varje dag, är alla de där barnen verkligen mina?? Jag har alltså varit gravid tre gånger?? Hur gick det ens till!

Nu ska jag sluta tjata om min födelsedag

Kände mig som den rikaste 40 åringen på denna jord. Tack familjen!

Nu ska jag sluta tjata om min födelsedag

Hade ju önskat mig skor i present och skor det fick jag! Dock var de försmå så nu startar jakten efter att försöka hitta dem i en halv storlek större… 

Nu ska jag sluta tjata om min födelsedag

Senare på dagen blev det lunch på stan med härliga kvinnor. Dyr Champange på Taverna Brillo. 

Nu ska jag sluta tjata om min födelsedag

Och så löjroms pizza till det. Mums så gott! Lovar att Johanna inte satt med mobilen hela tiden haha…

Nu ska jag sluta tjata om min födelsedag

Födelsedagsbarnet glad i hatten.

Nu ska jag sluta tjata om min födelsedag

"Dagen började med ballonger, paket och champagne på sängen. Och så massa barn i hög. Frågar mig fortfarande varje dag, är alla de där barnen verkligen mina?? Jag har alltså varit gravid tre gånger?? Hur gick det ens till!"

Nu ska jag sluta tjata om min födelsedag

Mellan restaurangerna hann vi med lite shopping på Hope. Den perfekta svarta kavajen ligger alltså där i påsen. Förstå vilken härlig dag jag fick! Avslutade med en drink innan hemfärd. All in innan klockan ens hunnit fylla 18.00. Det är väl så man får jobba nu i dessa Corona tider. 

Nu ska jag sluta tjata om min födelsedag

Så här glad blir man av att fylla 40. Fest mitt på blanka dagen.

Nu ska jag sluta tjata om min födelsedag

Drinkar och Gucci på stan liksom. När hände ens det senast? Typ hundra år sedan minst. 

Nu ska jag sluta tjata om min födelsedag

Och så tillbaka till skorna. Låt oss titta på dem lite till innan de åter packas ned i paketet. Inser att jag inte kommer hitta dem i min storlek. Slut överallt! 

Nu ska jag sluta tjata om min födelsedag

Look at the heel!

Nu ska jag sluta tjata om min födelsedag

Nerpackade och klara. Hej då skorna!

Nu ska jag sluta tjata om min födelsedag

Men vill ni se kavajen från Hope då istället? Min tanke var att investera i den prefekta power women kavajen. En present från mig själv. Okej den var från mamma, födelsedagspengen ni vet. Tack mamma!

Nu ska jag sluta tjata om min födelsedag

Men är inte det denna? Den perfekta power women kavajen tänker jag på! Jo visst tycker ni också det. Så himla perfekt ju. 

Och spana in det vita fodret och slitsen vid ärmen. Så fin! Hoppas jag kommer tycka det om tio år också, hållbart mode var nämligen tanken med denna investering. Så nu banne mig ska denna användas.

Fyrtio år och så en power women på det! Fy fan va najs.

Vi hörs hörni!