Birthday coming up

2 months ago

Februari månad och strax fyller jag 40!

Kan ni förstå!? Inget att höja på ögonbrynen över kanske ni tänker. Men för mig är det typ, HALLÅ FATTA JAG FYLLER 40!! Alltså jag, lill-Frida.

Egentligen planerade vi väl för en resa. Långt bort till någon tropisk strand. Eller kanske en storslagen middag ute på stan. En härlig restaurang fullt med vänner, mingel och drinkar. Det hade ju varit nått. Men dröm efter dröm har sakta men säkert fallerat. Allt eftersom har det gått upp för mig att det nog inte blir något direkt firande för mig på min stora dag.

Så istället önskar jag mig skor. Ytligt och bra, som bomull på all min besvikelse. Ge mig skor så är allt glömt och förlåtet. Prada, Chanel, Bottega Veneta, Amina Muaddi… Och så en vacker hylla att förvara dem alla i. Yes please!

Skickar Jonas en lista av önskningar. Och sätter ihop ett litet moodboard här till er. Låt oss alla bara titta på vackra materiella ting, och så glömmer vi bara all vår sorg och eventuella besvikelser. Förhoppningsvis är snart allting bra igen.

Birthday coming up

Skor och fiskar haha… en märklig mix saker. Fina fiskar från danska Ohayo som jag helt klart vill ha och hänga på väggen här hemma någonstans. Och så skor, skor, skor… massor av härliga skor. Fast jag nöjer mig såklart med bara ett litet par. Och så guldringar till öronen från Celine, och blått glas från Firm living. Vill båda ha vasen och alla dricksglasen. Sex stycken sådana glas tar jag gärna. I blått, blått, blått. Ack så ljuvligt och tack så mycket i förskott. Det var jag verkligen värd.

Puss!

Frida Billegren

Frida Billegren

Modedesigner. Skriver om livet som mammaledig med tre kids, samt inspiration från 70´s villan. Enjoy!

Instagram: frida_billegren

frida.billegren@gmail.com