Early christmas

5 months ago

En för tidig julklapp skickad till oss. Kläder från nystartade barnmärket Ikidandfriends!!

Ett stort paket, fullt med mjuka och glada små plagg. Från min vän Ulrika, grundaren och skaparen till märket. Bara älskar dessa styles! Så i helgen blev det fashion kids shoot här hemma i vardagsrummet. På jakt efter ett nästintill obefintligt dagsljus. Ett disigt dunkel, och med barn som inte kan sitta still. Suddigt men ändå ganska härligt. Kläderna är i alla fall helt fantastiska!

Och om ni har vägarena förbi city! Missa då inte Ikidsandfriends fina popup store inne i Mood Stockholm Gallerian. En fröjd för ögat, full av inspiration. Och helt klart potentiella julklappar till de små!

Early Christmas

Love the T-shirt! Make earth cool again. 

Early Christmas

Beanies i tre färger. Finns det något gulligare än stora mössor på små minibarn!? 

Early Christmas

"Så i helgen blev det fashion kids shoot här hemma i vardagsrummet. På jakt efter ett nästintill obefintligt dagsljus. Ett disigt dunkel, och med barn som inte kan sitta still. Suddigt men ändå ganska härligt. Kläderna är i alla fall helt fantastiska!"

Early Christmas
Early Christmas

Hello alien smiley printed socks!

Early Christmas

Mini and maxi.

Early Christmas

Mjuka och härliga sweatpants till Nicole. Hon fick även en zipp hoddie till. 

Early Christmas

Tack till Ikidandfriends! 

Kolla in resten av kollektionen här!

Frida Billegren

Frida Billegren

Designer för &otherstories. Bloggar om livet i 70´s villan med tre kids. Interiör, mode och family life. Välkommen till mig!

Instagram: frida_billegren

frida.billegren@gmail.com