Dear santa

5 months ago

Velar fram och tillbaka om jag ska skriva ett argt inlägg om hur ingen städar här hemma när jag ligger sjuk. Eller om jag bara ska ignorera det vredesutbrottet och drömma mig bort i en julig wish list istället. Väljer det sistnämnda för det är väl ingen här som orkar höra om mitt tjat och gnat. Nä trodde väl det.

Fick precis tillbaka covid testet som jag skickade in för ett par dagar sedan. Den dagen när jag låg som mest döende, helt övertygad att nu har jag fått covid för hela slanten. Men nej! Inget corona någonstans i min arma slappa lilla mamma kropp. Bara ett vanligt virus, eller så är jag kanske lite utbränd?? Vad vet jag.

Men nu ska vi i alla fall fira med bubbel, smink och klackar! Tjoho för idag är det fredag och ungarna kan gå tillbaka till skolan på måndag. För vi har alltså Inte corona.

Här kommer några drömmar. En fantasi av saker. Min wish list julen 2020, och det kanske hinner komma fler. Enjoy!

Dear Santa

1.Tradera fynd Vas av Ulrica Hydman-Vallien, 2. Pyjamas Florence från Skall, 3. Olje pastell av Siri Carlén, 4. Fluff tofflor Shepherds, 5. wood chair av Kenzo Tange. (Sex stycken av den tack!) 

Trevlig helg!

Frida Billegren

Frida Billegren

Designer för &otherstories. Bloggar om livet i 70´s villan med tre kids. Interiör, mode och family life. Välkommen till mig!

Instagram: frida_billegren

frida.billegren@gmail.com