Thank god halloween is over

1 month ago

Vad är det som händer egentligen…. är det bara jag som är så här fasligt trött!?

Jag är så trött så det känns som jag ska somna var och varannan minut. Kan också lägga till ordet torr! Trött, torr och jäkligt glåmig. Det är jag just nu.

Något som är positivt är i alla fall att Halloween är över. Alltså, älskar ju också halloween… för att barnen blir så otroligt glada. Men den tjusningen när mamman får tillåtelsen att bara städa bort allt detta bös. Böset av spindelväv och insekter av plast. Den känslan är faktiskt helt obeskrivlig.

Eller är det städmani-galningen som talar nu igen?? Ja säkerligen är det så.

Thank god Halloween is over

Matchar Stellas dekor med mina nya ljus från Attackshop. Visst är de fina! Lyser upp med lite färg i höstmörkret. Fast jag kommer inte elda med dem. De får allt bo där uppe på spishyllan, endast som prydnad.  

Thank god Halloween is over

Det är måndag, och jag får lov att städa bort allt detta här. Jag cleansar ut Halloween, samt ett ganska intensivt höstlov. 

Thank god Halloween is over

Halloween Art by Nicole!

 

Bara måste få visa lite bilder från i lördags.

Stella bjöd in sina tre bästa vänner för ett litet intimt halloween party nere i vår gillestuga. Nicole fick också vara med på ett hörn. Kolla så gulliga dom är. Så otroligt peppade och glada, trots att de inte fick gå ut på något bus eller godis i kvarteret som de brukar.

Det blev smink-bonanza inne på stora toaletten. Och jag tog ett djupt andetag gällande allt fakeblod som skulle kladdas med… Sedan åt vi hamburgare, lekte lekar och såg på en någorlunda barnanpassat läskig film nere i TV rummet.

Så himla mysigt! Men som sagt, glad att det är över.

Thank god Halloween is over

I år skötte de smink och styling helt själva. Jag behövde inte göra någonting faktiskt. 

Thank god Halloween is over

Nicole körde på gotiska disco queen looken! Rätt skön kontrast till all silikonuppbyggda sår. Varför är dagens barn så besatta av läskigt köttiga sår?? Och diverse avhuggna halsar… Minns inte att jag var det som barn? 

"Men den tjusningen när mamman får tillåtelsen att bara städa bort allt detta bös. Böset av spindelväv och insekter av plast."

Thank god Halloween is over

Traditionsenlig fotografering på trappan.

Thank god Halloween is over

Alltså kolla in det här! Förstår ni vad jag menar nu. Vad är grejen med dessa köttiga sår?!

Thank god Halloween is over

Så! Då var Halloween över.

Och Thank god för det.

Fillan · 1 month ago
Brukar typ aldrig kommentera på bloggar men måste bara nu kände jag. Vilken j-vla supermorsa du är! Helt otroligt. Sån förebild!!!

Frida · 1 month ago
Hej och stort tack för dina fina ord. Det värmer i mitt lilla mamma hjärta ska du veta! Men du, jag är verkligen ingen supermorsa alla dar. Förstår att det kan se ut som det här på bloggen, men det är bara de bästa bitarna ni får se. Fast försöker skriva lite verklighet också emellan åt. Stor varm Kram /Frida

Frida Billegren

Frida Billegren

Modedesigner. Skriver om livet som mammaledig med tre kids, samt inspiration från 70´s villan. Enjoy!

Instagram: frida_billegren

frida.billegren@gmail.com