Deep down under

10 months ago

Vad gör ni om kvällarna? Det vi gör är att uggla här nere i vår gillestuga och glor på serier. För vad ska man annars göra?? Ligga eller!? Nä gu så jobbigt, vem orkar ens det haha… Asså jag skämtar bara, vi ligger hela tiden. Som kaniner, vadå gör inte ni det??

Ville egentligen bara visa min nya mysiga matta som vi har skaffat oss hit ner till vårt vardagsrum på källarplan. En rosa fluffig dröm! Tycker mysfaktorn steg minst tio pinnar upp. Nu känns inredningen lite som i The queens gambit med all 60´s color och pastell. För ni har väl inte missat den serien? Om ja, då har ni något riktigt härligt att se fram emot. Varsågod den bjuder jag på.

En annan serie som jag börjat se nu precis är Six feet under. En gammal serie från 2001. Inser att jag faktiskt inte sett den helt till fullo. Började nu med säsong ett och bara älskar den!! Tips nummer två då alltså, Six feet under.

Deep down under

Från ett vardagsrum deep down under. Hur klarade vi oss ens innan gillestuga?? Nä jag vet faktiskt inte det… alla borde få ha det tycker jag nu. Var persons rättighet. Här i soffan ligger vi i alla fall och jäser som två degar. Jag ligger på den ena sida och Jonas på den andra. Och ibland har vi barn som klättrar runt över oss. I tystnad väntar vi ut varandra, vem ska orka ta tag i nattningen den här kvällen då.

Deep down under

Så till mattan! En rosa härlig rya från H&M home. Kände inte för att lägga supermycket på en matta med tanke på allt kladd som ofta försegår här nere. Allt från O´boy mjölkglas som skvalpar till äckligt kladdigt sockervadd som någon köpt utom min vetskap. 

Deep down under

"Det vi gör om kvällarna är att uggla nere i vår gillestuga och glor på serier. För vad ska man annars göra? Ligga eller!? Nä gu så jobbigt, vem orkar ens det. Asså skämtar bara, vi ligger som kaniner. Vadå gör inte ni det!?"

Deep down under

“Okej deal! Jag röjer köket och fixar té, så tar du ungarna och nattningen!” Ses i gillet om tre kvart då älskling, puss! 

Nja riktigt så gulligt är det inte!!

Frida Billegren

Frida Billegren

Designer för &otherstories. Bloggar om livet i 70´s villan med tre kids. Interiör, mode och family life. Välkommen till mig!

Instagram: frida_billegren

frida.billegren@gmail.com