Into the darkness

6 months ago

Livet som i ett grådystert och fuktigt fyllerus.

Nu har novemberdeppen verkligen kommit ikapp mig. Hur ska vi klara oss dessa två veckor nu, innan man får lov att börja pynta till jul. Helt övertygad om att allt kommer bli så mycket bättre då, bara denna månad får komma till ett slut. Jag ser att decemberljuset liksom hägrar där borta i horisonten. Håll ut, för snart är vi alla där.

Så plötsligt ringer det på dörren. Flowery överaskar med en vacker bukett, och dessutom säsongens första amaryllis! En lyckans tår vill krypa fram ur mina ögons vrår. Jag ler och plötsligt känns allting så otroligt mycket bättre.

Into the darkness

Tack Flowery för denna otroligt vackra bukett. Gjorde verkligen min helg! 

Into the darkness

Och skåda, säsongens första amaryllis! Hoppet om julen och december månad finns nu här hos mig.

Into the darkness

För en kort stund hoppar jag ur mina väl nötta fårulls tofflor. Och svirar om till dessa gamla Attico heels. Som jag köpte en gång i tiden när jag var rik! Allt för att försöka rycka upp mig för en stund. 

Into the darkness

Helgens look! Bättre än såhär blev det inte. Men nu på fredag har jag faktiskt en frisörtid bokad. ÄNTLIGEN!!! Längtar så otroligt mycket tills dess.

Hoppas bara jag lyckas hålla mig friskt, och inte hinner få typ löss! Haha, alltid min största skräck… att frisören plötsligt ska stelna till. Försiktigt tar en till sidan och viskar försynt. “Ursäkta mig damen men jag tror bestämt ni har fått löss. Tyvärr så måste jag be er att gå!” Förstå så hemskt det skulle vara. Bäst att luskamma sig innan besöket!! 

Emilie · 6 months ago
Haha! Min skräck också! Det går löss på förskolan nu så jag vägar inte boka frisörtid..!

Frida Billegren

Frida Billegren

Designer för &otherstories. Bloggar om livet i 70´s villan med tre kids. Interiör, mode och family life. Välkommen till mig!

Instagram: frida_billegren

frida.billegren@gmail.com